Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Κύριο

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Κάλυμνος 22/9/2020

Τις τελευταίες ημέρες  η παράταξη του κ Γαλουζή  με διαδοχικές  συνεντεύξεις  τόσο του ίδιου, όσο και του κ. Μαγκούλια θέτει το θέμα της συνεργασίας με την παράταξή μας.

Μάλιστα  ο κ. Γαλουζής  απειλεί ότι θα επανεξετάσει η παράταξή του  τη θέση της σε νέα συνεδρίασή της, ενώ ο κ. Μαγκούλιας  υποστηρίζει  ότι η συνεργασία  δεν μπορεί να είναι ... a la carte.  Συμφωνούμε απολύτως.

 Δε διατυπώσαμε  ποτέ  πρόταση  στον κ. Γαλουζή  και την παράταξή του  για συνεργασία a la carte. Όμως η συμπεριφορά του ιδίου και ορισμένων μελών της παράταξής του  είναι a la carte, σε αντίθεση με τη συμπεριφορά  της παράταξης του κ. Μπούκη.

   Για παράδειγμα:  ο κ. Γαλουζής  για πέντε  έτη  όχι μόνο δεν έκανε τίποτε για τον ΧΥΤΑ,  αλλά πολύ περισσότερο ξόδεψε  405.000 ευρώ, εκ των οποίων  οι 100.000 χωρίς καμιά διαδικασία  και η υπόθεση  βρίσκεται στη δικαιοσύνη.

Επιπλέον όταν το 2018 έστειλε  ένα απλό τοπογραφικό διάγραμμα  στις αρμόδιες υπηρεσίες  προκειμένου κατ' αρχήν να του γνωρίσουν  εάν ο χώρος ενδείκνυται για τη δημιουργία ΟΕΔΑ ( Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων) και η Διεύθυνση  Δασών  Νομού Δωδεκανήσου  του απάντησε  ότι 32 στρέμματα  ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο ως χορτολιβαδική έκταση, δε βρήκε  μια λέξη να απαντήσει, όταν ο Δήμος μας πλήρωσε γι' αυτήν την έκταση το 2000  137.000.000 δρχ.

       Έρχεται λοιπόν τώρα που  βρισκόμαστε στο τέλος των διαδικασιών να μας κάνει κριτική  γιατί...καπνίζει ο ΧΑΔΑ,  σαν πέντε χρόνια να μην κάπνιζε.

Μήπως  θα έπρεπε  να κάνουμε  κι εμείς  έναν απολογισμό της πενταετίας του κ. Γαλουζή; 

 Διακατεχόμενοι από πνεύμα συνεργασίας δεν το κάναμε.  Αλλά δε θα δεχθούμε και άδικη κριτική. Γιατί δεν είναι η συνεργασία μας  a la carte.

Εξάλλου  δεν είναι λίγες οι φορές  που δεν μπορεί να  ελέγξει  ορισμένα μέλη της παράταξής του  και εμφανίζονται ως διασπαστές της "συνεργασίας".

       Θα συνιστούσαμε λοιπόν  ειλικρίνεια,  ευθύτητα και συνέπεια. Διαφορετικά λυπούμαστε , αλλά η συνεργασία μας εις το εξής δε θα είναι a la carte...

 

 

                                                      Από το Γραφείο Δημάρχου

  Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version