The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ιδρυτική συνέλευση της οργάνωσης Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κύριο

Σήμερα 24/7/2020 νέοι και νέες που ζούμε στην πόλη της Ρόδου,

συναντηθήκαμε και ενώσαμε τη φωνή μας, ιδρύοντας την Οργάνωση Μελών Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου, επιδιώκοντας να δώσουμε απαντήσεις στα προβλήματα που βιώνουμε.

Σε μια περίοδο όξυνσης των ακραίων συντηρητικών πολιτικών που εφαρμόζονται από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι αναγκαίο να οργανώσουμε τον αγώνα των νέων για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας. Οφείλουμε να παλέψουμε συντεταγμένα, με σχέδιο και όραμα διαμόρφωσης μιας πραγματικότητας που δεν θα βασίζεται στο φόβο και την ανασφάλεια. Μιας πραγματικότητας που δεν θα χωρά τον σκοταδισμό, την μισαλλοδοξία, την ξενοφοβία και την ακροδεξιά.

Να μην επιτρέψουμε την διάλυση της δημόσιας και δωρεάν Παιδείας, να πρωτοστατήσουμε στην ανασυγκρότηση του φοιτητικού κινήματος και των δομών του. Να εμποδίσουμε τη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων και κεκτημένων, να προασπίσουμε την αξιοπρεπή εργασία και αμοιβή. Να σταματήσουμε τον ακροδεξιό κατήφορο και τον σκοταδισμό και την συντήρηση που θέλει να επιβάλει η ΝΔ, με τη στήριξη των οικονομικών ελίτ και του μιντιακού συστήματος. Να είμαστε δίπλα στους κατατρεγμένους από τους πολέμους και την φτώχεια, δείχνοντας ότι η Ελλάδα και η γενιά μας έχουν κεντρική αξία τους την αλληλεγγύη και την φιλοξενία. Να σταματήσουμε όσους/ες βάζουν τα κέρδη τους και την ψευδεπίγραφη ανάπτυξή τους πάνω από την προστασία του περιβάλλοντος, υπονομεύοντας τον μέλλον όλων μας.

Είναι χρέος της δικής μας γενιάς να παλέψουμε, για να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσής μας, να διευρύνουμε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας, να ονειρευτούμε και να αγωνιστούμε με τους ανθρώπους της γενιάς μας, ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας στο μπόι των ονείρων και των αναγκών μας, που θα έχει ως στόχο την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Καλούμε κάθε νέο και νέα που ζεί στην πόλη της Ρόδου, τους/τις μαθητές/τριες, τους/τις φοιτητές/τριες, τους/τις εργαζόμενους/ες, τους/τις ανέργους/ες να έρθουν κοντά μας και να πυκνώσουν τις γραμμές της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤ.ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

20-04-2024, 13:01 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της 9ήμερης περιοδείας το&upsilo...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos