Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ετσι θα πάμε στις επόμενες βουλευτικές εκλογές Κύριο

Μας το εξηγεί η ΝΔ με το ακόλουθο δελτίο τύπου

(ειδικά στις παραγράφους που κάναμε έντονη τη γραφή)

 

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 31 Ιουλίου 2020

Η Νέα Δημοκρατία αναστέλλει τις εκδηλώσεις της σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους και προτρέπει τα άλλα κόμματα να αναλάβουν ανάλογες πρωτοβουλίες

Όλοι μαζί πετύχαμε ένα μικρό “θαύμα” τους τελευταίους μήνες, συγκεντρώνοντας την παγκόσμια αναγνώριση για τη διαχείριση της πανδημίας. Ο εφησυχασμός δεν μας ταιριάζει. Ειδικά τώρα που με γρήγορα αλλά σταθερά βήματα ανακτούμε το χαμένο έδαφος στην οικονομία.

Μέχρι να δοθεί το οριστικό χτύπημα στον ιό Covid-19 με την ευρεία χρήση εμβολίου και φαρμάκων τηρούμε όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, κρατώντας αποστάσεις, φορώντας μάσκα σε κλειστούς χώρους και ασανσέρ και πλένοντας συχνά τα χέρια μας.

Μόνο με αυτές τις μικρές, αλλά τόσο καθοριστικές, καθημερινές συνήθειες μπορούμε να προστατεύσουμε τη ζωή και την εργασία όλων μας.

Η Νέα Δημοκρατία κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αναστέλλει οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση μελών και φίλων του κόμματος σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο.

Στην παρούσα συγκυρία οι προτεραιότητες αλλάζουν. Επιλέγουμε την επικοινωνία από απόσταση παρότι η ανθρώπινη επαφή είναι αναντικατάστατη.

Το μήνυμα της εγρήγορσης και της ευθύνης γίνεται ακόμη πιο ισχυρό όταν θεσμοί, όπως τα κόμματα, αναλαμβάνουν ανάλογες πρωτοβουλίες.

Ζούμε ασφαλείς με τον κορονοϊό περιορίζοντας δραστικά τη μετάδοσή του.

*

Να το πούμε αλλιώς:

Η ΝΔ ως η κυβέρνηση έκανε το χρέος της και πέτυχε το «θαύμα» της…

Από δω και πέρα κάνει και ένα βήμα παραπάνω, αναστέλλει (= ματαιώνει, καταργεί) τις δικές της συγκεντρώσεις της σε κλειστό ή και ανοικτό χώρο.

Επομένως, καλούνται και τα άλλα κόμματα, πιο καθαρά: ο ΣΥΡΙΖΑ, να κάνουν το ίδιο.

Σε περίπτωση αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού, θα φταίει προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος οι πολιτικές συγκεντρώσεις. Σιωπή, φίμωτρο και σπίτι, για να μένουμε ασφαλείς.

Και να εξηγούμαστε: Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχουν και εισαγγελείς και Αστυνομία κ.λπ. κ.λπ.

Στις επόμενες εκλογές θα πάμε «σεμνά και ταπεινά»…    

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version