Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απέχει και καταγγέλλει μεθοδεύσεις στην ΑΝΕΚ

Ο κ. Γιάννης Μαστροκούκος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Κάλυμνος

Ενότητα Αναγέννηση”, με συνέντευξή του προς τα τοπικά ΜΜΕ, στα γραφεία της παράταξης 11:30΄(;)  δηλώνει ότι θα απέχει από την εκλογική διαδικασία του Σαββάτου (13/6/2020), για την οποία προκήρυξε ειδική γενική συνέλευση η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Καλύμνου (ΑΝΕΚ), για την ανάδειξη του νέου διοικ. σ/λίου. Με την αποχή της παράταξής του ο κ. Μαστροκούκος δηλώνει ότι δε θέλει να νομιμοποιήσει τη μεθόδευση εξοβελισμού της παράταξής του από το δ.σ. της εταιρίας.

Για τη μεθόδευση αυτή μέσω του δημ. συμ/λίου καταγγέλλει παρασκηνιακή συνεργασία μεταξύ του τέως δημάρχου, κ. Γ. Γαλουζή, και του σημερινού, κ. Δ. Διακομιχάλη, που ήταν ελάσσων αντ/τευση κατά την αναθεώρηση του καταστατικού της ΑΝΕΚ.

Παράλληλα, ο κ. Μαστροκούκος, στη δήλωσή του προς την ΑΡΓΩ, άφησε σοβαρές αιχμές για χρέη και εκκρεμότητες της ΑΝΕΚ.

Ο κ. Μαστροκούκος οι δημ. σ/λοι της παράταξής του. Μ. Λελέκης, Κ. Μακρυνάκης, Αν. Κάτρη, Μ. Κάτρης και Μ. Καμπουράκης, που τον πλαισίωναν στο τραπέζι της συνέντευξης τύπου, δηλώνουν ότι η ΑΝΕΚ είναι εταιρία όλων των Καλυμνίων και ότι έχουν όλη την καλή διάθεση αλλά και γνώση να βοηθήσουν στην ανόρθωση της εταιρίας. Όμως η δημ. Αρχή δεν τους το επέτρεψε.

Παρόλ’ αυτά, δηλώνουν, η παράταξή τους θα παρακολουθεί από κοντά την πορεία της εταιρίας και θα βοηθάει στο μέτρο του δυνατού.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version