Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Πού πήγαν οι «Μακεδονομάχοι» των πλατειών κ.λπ.; Κύριο

Να σας ρωτήσω και κάτι, φίλοι νεοδημοκράτες: Πού πήγαν οι "Μακεδονομάχοι" που

φώναζαν με πάθος στις πλατείες για τη σωτηρία της Μακεδονίας, πού πήγαν οι μαχητές δεσποτάδες-παπάδες-καλόγεροι-καλόγριες, όλοι αυτοί που με ιερό πάθος και εθνική έξαρση έβγαζαν φωτιές από τις μύτες τους υπέρ της Μακεδονία; Που χάθηκαν εκείνοι οι «περισπούδαστοι καρμίρηδες ιστορικοί αναλυτές», εντεταλμένοι καθηγητάδες και μισθοφόροι δημοσιογράφοι, αυτοί που θυσίαζαν το κύρος τους για να δώσουν τον το «τεκμηριωμένο» επιστημονικά, "υπέρ πάντων αγώνα" για να σώσουν τη Μακεδονία μας; Κρύβονται πίσω από τον αόρατο «κορονοϊό»; Τώρα, λέει, δεν πρέπει να μιλάμε, «κινδυνεύει η Ελλάς». Μετά, τα λέμε…

Ο Μητσοτάκης είχε υποσχεθεί στους συμμαχητές του πατριώτες «μακεδονομάχους»  και δεσμεύτηκε κατηγορηματικά ότι, μόλις γίνει κυβέρνηση η ΝΔ, πρώτο του μέλημα θα είναι να καταργήσει η να  αναθεωρήσει (αναθεωρήσει, δεν κατάλαβα καλά...)  την "προδοτική  συμφωνία των Πρεσπών που συνήψαν οι εχθροί του έθνους, οι προδότες Συριζαίοι". Τότε ωρύονταν για την "κατάπτυστη συμφωνία", όπως κραύγαζαν με ασίγαστη αθεράπευτη μανία. Μια συμφωνία, φώναζαν με επιθετικό «εθνικό φρόνημα», η οποία "έδωσε το όνομα και τη Γλώσσα (!!!) της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς" – α, και τον Μακεδονικό χαλβά!!!
     Μετεκλογικά όμως, "ηγέτης" Μητσοτάκης  λέει στον Ελληνικό λαό, και πάλι με αυστηρότητα,  ότι "πρέπει να εφαρμοστεί αυστηρά και κατά γράμμα η συμφωνία των Πρεσπών". 

Τι λέτε τώρα ψηφοφόροι του Μητσοτάκη. Δε μιλάτε; Έχετε καταπιεί τη γλώσσα σας; Δεν βλέπω καμιά καταγγελία στο FB και σε ηλεκτρονικές εφημερίδες, μπλοκ κ.λπ. Έχετε «μπλοκαριστεί» ιδεολογικά ή μήπως τώρα σώθηκε η Μακεδονία;  Κατεβάσατε τις σημαίες και τα λάβαρα; Γίνατε κι εσείς προδότες του Έθνους;

Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν «εισί γαρ δη οι περί τας τελετάς ναρθηκοφόροι μεν πολλοί, Βάκχοι δε τε παύροι» (Πλ. Φαίδων) – μτφρ: στις τελετές (του Διονύσου) προσέρχονται πολλοί, αλλά οι πιστοί του Βάκχου είναι λίγοι». Και στα γιορταστικά για τη Μακεδονία οι συνεορταστές ήταν πολλοί, όμως οι ειλικρινείς και ιδεολόγοι Μακεδονομάχοι ήταν λίγοι. Τα κόμματα και οι στρατοί τους έκαναν αντιπολιτευτικό νταβαντούρι, ώστε να έρθουν αυτοί σαν σωτήρες και πραγματικοί οι «εθνικόφρονες»!

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version