Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

5λεπτο ενημέρωσης από την «Αργώ της Καλύμνου» (vd) Κύριο

Θέμα καυτό των ημερών: Ο (μη) εκσυγχρονισμός στη λειτουργία του Δήμου.

 

Σήμερα, εξαιτίας του κορονοϊού, έχουμε (αλλά και δεν έχουμε…) τα ακόλουθα:

  1. 1.    Γενικά:

-        Ο πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης επικοινωνεί και συνεργάζεται με τους υπουργούς, τα στελέχη του και τις κρατικές υπηρεσίες μέσω σκάιπ.

-       Κλειστά τα σχολεία, κλειστές οι εκκλησίες (εμπαιγμός η ελευθερία να γίνονται οι ακολουθίες με 1 παπά & 1 ψάλτη).

-       Κλειστά τα καταστήματα, κλειστές οι καφετέριες, έρημοι δρόμοι, ο λόγος: να μην έρχονται οι άνθρωποι σε άμεση επικοινωνία. Στόχος: η αντιμετώπιση του κορονοϊού.

2.  Δήμος Καλυμνίων:

-       Ο Δήμος Καλυμνίων είχε κάποτε έστω και 1 ραδιόφωνο, το οποίο όμως το απαξίωσαν και το έθαψαν οι πολιτικές των δημοτικών μας αρχόντων. Είχε ξεκινήσει καλά, γνώρισε καλές ημέρες, αλλά στην συνέχεια ευτελίστηκε. Οι άρχοντες θέλανε δημοσιογραφία της πεντάρας, του λιβανωτού και της «κενής δόξας».

-       Σήμερα θεωρητικά είναι κλειστός, όμως «μπάζει»… από επισκέψεις δημοτικών συμβούλων και συνεργατών του δημάρχου.

-    Διασκέψεις μέσω skype, στα πλαίσια του Δήμου και του δημ. συμβουλίου, σχεδόν αδύνατες, γιατί ο Δήμος Καλυμνίων σε τέτοια θέματα είναι αιώνες πίσω.

-   Ο δήμαρχος είναι εκτεθειμένος  τραγικά στον κορονοϊό, για να σπρώξει τα θέματα του Δήμου.

-   Η αυτοθυσία του δημάρχου κ. Διακομιχάλη είναι, ολοκάθαρα, αυτοκτονική. Έχει όμως το δικαίωμα αυτό ο κ. δήμαρχος απέναντι στους υπαλλήλους του Δήμου, αλλά, και κατ’ επέκταση, στον Καλυμνιακό λαό; Ασφαλώς ΟΧΙ.

-   Ο δήμαρχος μπορεί να διοικήσει το μικρό Δήμο της Καλύμνου μέσω skype. Επιτέλους να εκσυγχρονιστεί αυτός ο ταλαίπωρος Δήμος και να έχει ασφαλή το δήμαρχό του αλλά και όλη την Κάλυμνο.

-   Παρακαλείται ο αστυνόμος κ. Καραθάνος, ένας ικανότατος και αποτελεσματικός αστυνομικός να ελέγχει το μπες-βγες του δημοτικού μεγάρου.  

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version