Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δύο βίντεο, και να ξεκαθαρίζουμε… όλοι τη θέση μας Κύριο

Οι γιατροί έκρουσαν «κώδωνες… του κινδύνου» από το φονικό κορονοϊό και μας είπαν

«τέλος οι συναθροίσεις.

Η κυβέρνηση, μετά από κάποιες… δυσκολίες  πολιτικο-εκκλησιαστικές, υπέδειξε κλείσιμο των εκκλησιών (και κανένας, βέβαια, δεν μπορεί να κατηγορήσει το Μητσοτάκη για άθεο…).

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος αποφάσισε αναστολή των ιερών ακολουθιών.

Ο μητροπολίτης, μας κ. Παΐσιος, συνέστησε συμμόρφωση με τις αποφάσεις της επιστήμης και της κυβέρνησης, και αποφάσισε τη μη τέλεση της ακολουθίας των Γ΄ Χαιρετισμών σήμερα 20/3/2020.

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εναρμονίστηκε προς τα ελληνικά μέτρα και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Για να δούμε, λοιπόν, τι θα γίνει απόψε με τους χαιρετισμούς και μεθαύριο την Κυριακή της Σταυροπροσκύνησης! Όλοι πρέπει να μιλήσουν υπεύθυνα.

Από το μέρος το δικό μου η απόφασή μου είναι καθαρή: Θα μείνω σπίτι, δε θα πάω στην εκκλησία, στο στασίδι μου στο Χριστό. Ούτε απόψε ούτε και την  Κυριακή. Για μετά βλέπουμε και κάνουμε.

Ας πούμε, ότι παίρνω επιτέλους άδεια, μιας και έχω πάνω από 20 χρόνια να ζητήσω άδεια… - σταματώ εδώ…, για να μην παρασυρθώ

Επισυνάπτω δύο βίντεο… Στο ένα διατυπώνω τη θέση μου και την απόφασή μου, στο άλλο προσφέρω μια μικρή γεύση επίκαιρης ψαλτικής.

Μένω ωστόσο με την απορία και περιέργεια για το τι θα γίνει, τελικά, απόψε.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version