Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρουσίαση «Χρονικών» και κοπή πίτας Αναγνωστηρίου Κύριο

Το Αναγνωστήριο Καλύμνου «Αι Μούσαι» παρουσίασε τον ΚΒ΄ τόμο των Καλυμνιακών

Χρονικών και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το απόγευμα της Κυριακής 9.2.2020, στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του Αναγνωστηρίου, κ. Παν. Γιαμαίος, άνοιξε την εκδήλωση με σύντομη εισαγωγική ομιλία για το έργο του σωματείου και ευχαριστίες στους χορηγούς της έκδοσης.

Ακολούθησε ο απολογισμός του έτους (2019) από τη γραμματέα κα. Παπουτσή Χριστίνα, τον ταμία κ. Πιζάνια Παναγιώτη. Ο απολογισμός έκλεισε με την έκθεση της εξελεγκτικής τον επιτροπής από τον κ. Χειλά Ιωάννη.

Στη συνέχεια, η φιλόλογος κα. Μαρία Ζαΐρη παρουσίασε το νέο τόμο των χρονικών (22ος σε σειρά εκδόσεων 43ος) αναλύοντας τα μέρη του τόμου και, με λιτότητα γλαφυρού λόγου, αναφερόμενη στα μέρη της δομής και στις επιμέρους εργασίες των συγγραφέων.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε ο μητροπολίτης κ. Παΐσιος με τον γεν. αρχ. επίτροπο αιδ/λογιότατο π. Αμφιλόχιο Σακαλέρο.

Παρέστησαν ο έπαρχος κ. Εμμ. Μουσελλής, δημ. & επαρχ. σ/λοι, μέλη και φίλοι του Αναγνωστηρίου.     

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version