Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ Κύριο

 ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

2433-60105

 

Κάλυμνος 10/2/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Καλυμνίων σε συνεργασία με τον Όμιλο Atlantica Hotels & Resorts, διοργανώνει Ανοιχτή Ημέρα Καριέρας την Πέμπτη 12/03/2020 στην Κάλυμνο και συγκεκριμένα στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου στην κεντρική μας πλατεία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραδώσουν το βιογραφικό και τις αιτήσεις τους από 09.00π.μ. έως 16.00 μ.μ.

Οι νέες θέσεις εργασίας για την σεζόν 2020, αφορούν τα τμήματα της κουζίνας, Service, Οροφοκομίας, Συντήρησης, Γενικών Καθηκόντων, Υποδοχή κτλ.

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης, ανταποκρινόμενος στις μεγάλες ανάγκες για εύρεση εργασίας των συμπατριωτών μας, ήρθε σε επαφή με τον Όμιλο Atlantica Hotels & Resorts και τον συμπατριώτη μας Γενικό Διευθυντή του Ομίλου κο Μιλτιάδη Ζωϊδη, έναν όμιλο που κατέχει ηγετική θέση στον ξενοδοχειακό κλάδο με 11 μεγάλες Μονάδες στο νησί της Κω.

Τελικός σκοπός μας η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απορρόφηση εργατικού δυναμικού από το Νησί μας και η ανακούφιση άνεργων νοικοκυριών των συμπατριωτών μας.

Αναφορικά με το θέμα , θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου.

 

Από το Γραφείο Δημάρχου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αγιασμός στην ΑΕΝ, νέοι σπουδαστές & «αμνησία»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version