Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βράβευση της Πολύμνιας Θεοδωρίδη-Μαμή

Το Αναγνωστήριο Καλύμνου «Αι Μούσαι» βράβευσε την κα. Πολύμνια Θεοδωρίδη-Μαμή,

φιλόλογο και πρώην γυμνασιάρχη, για το φιλοπρόοδο και ανθρωπιστικό της έργο ως προέδρου του σωματείου υποτροφιών «Τρεις Ιεράρχες».

Το απόγευμα της Τετάρτης, 29/1/2020, μετά τον πανηγυρικό εσπερινό στον ι.μ. ναό του Σωτήρος Χριστού, το Αναγνωστήριο πραγματοποίησε την εκδήλωση βράβευσης της κας Πολύμνιας, στην ισόγεια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, με αθρόα την παρουσία φίλων του σωματείου και της προέδρου του.

Ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του Αναγνωστηρίου κ. Παν. Γιαμαίος, ο οποίος εξήρε το ύψιστης σημασίας κοινωνικό έργο της προέδρου κας Πολύμνιας  και των μελών του σωματείου των «Τριών Ιεραρχών, για την οικονομική και ηθική στήριξη των απόρων φοιτητών της Καλύμνου.

Η βραβευθείσα, στη σύντομη ευχαριστήρια αντιφώνησή της, υπογράμμισε ότι στα 29 χρόνια λειτουργίας της ως προέδρου του σωματείου (που εκείνη ίδρυσε με φίλες της), στηρίχθηκε στη συλλογική συμπαράσταση των εκάστοτε μελών του ΔΣ και προπάντων στην οικονομική συνδρομή των χορηγών του σωματείου.

Μετά την κα Πολύμνια βραβεύθηκε, επίσης, και η νέα πρόεδρος του σωματείου, κα Λένα Καλλικαζάρου, ιατρό, και τα νέα μέλη του ΔΣ, που συνεχίζουν το κοινωνικό έργο του σωματείου  στη γραμμή κοινωνικής αντίληψης που χάραξε η κα Πολύμνια.    

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version