Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο 22ος τόμος των «Καλυμνιακών Χρονικών» Κύριο

Το Αναγνωστήριο Καλύμνου “Αι Μούσαι” εξέδωσε τον 22ο τόμο των «Καλυμνιακών

Χρονικών», από τις εκδόσεις Παπαζήση ΑΕΒΕ και με χορηγό τα Ξενοδοχεία «Έλενα» Οικογένειας Γεωργίου Ντόβελλου.

Πρόκειται για μια καλαίσθητη έκδοση του, επιμελημένη και με πλούσια ύλη. Είναι 574 ασπρόμαυρη σελίδων, με εξαίρεση τις δύο ωραίες έγχρωμες  φωτογραφίες του Στάθη Κλήμη που κοσμούν το εξώφυλλο (Τέλενδος) και το οπισθόφυλλο (φιόρδ Βαθύ).

Είναι προφανώς προϊόν συλλογικής προσπάθειας και συμβολής η έκδοση ενός τόσο σημαντικού έργου, αλλά πρέπει να τονίσουμε ότι ο συντονιστής της εκδοτικής πορείας ήταν ο πρόεδρος του Αναγνωστηρίου κ. Παναγιώτης Γιαμαίος. Ο ουσιαστικός, άοκνος, υπεύθυνος και ο αποτελεσματικός πρόεδρος σε όλες του τις ενέργειες και πρωτοβουλίες.

Η ύλη του τόμου είναι δομημένη στις ενότητες Αρχαιολογία, Ιστορία, Λαογραφία, Λογοτεχνία, Εκπαίδευση , Αφιέρωμα στον Μεγάλο Καλύμνιο Ευεργέτη Νικόλαο Εμμ. Βουβάλη, Μελετήματα, Σωματεία, Βιβλιοκρισία, Η τριετία που πέρασε, και Αυτοί που έφυγαν. Περιέχονται συνεργασίες Καλυμνίων και φίλων της Καλύμνου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version