Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με καλό καιρό ο καθαγιασμός των υδάτων στην Κάλυμνο Κύριο

Η εορτή των Αγίων Θεοφανείων και ο καθαγιασμός των υδάτων τιμήθηκαν στην Κάλυμνο

με θρησκευτική λαμπρότητα, και καλό καιρό με υποφερτή ψύχρα, παρά τις «γκρίζες» προβλέψεις των μετεωρολόγων και τις περιοδικές απειλές του συννεφιασμένου ουρανού, που όμως χάρισε ηλιοφάνεια την κατάλληλη στιγμή. 

Στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό του Σωτήρος Χριστού χοροστάτησε ο μητροπολίτης κ. Παΐσιος στις ακολουθίες Όρθρου, Θ. Λειτουργίας και Μεγάλου Αγιασμού, με την παρουσία των κ.κ. Μ. Μουσελλή-επάρχου, Δ. Διακομιχάλη-δημάρχου, περιφ. και δημ. συμβούλων, διοικητού και αξιωματικών του τάγματος εθνοφυλακής και αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος και της Αστυνομίας.

Μετά απόλυση στον ιερό ναό, ακολούθησε ο καθαγιασμός των υδάτων από το σεβ. μητροπολίτη, στον κεντρικό λιμενοβραχίονα. Την ρίψη του τιμίου σταυρού έκανε ο μητροπολίτης  και στη θάλασσα έπεσαν για την ανάδυση οκτώ έφηβοι Καλύμνιοι. Την ευλογία φέτος είχε ο 17χρονος Πολυχρόνης Σουσαφίρης, αθλητής του Ναυταθλητικού Ομίλου «Πρωτέας» του Μιχ. Γλυνάτση.

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version