Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανοιχτή ευχαριστήρια επιστολή από Καλυμνιά μητέρα Κύριο

Προς γιατρούς Βενιζέλειου Νοσοκομείου Κρήτης

 

Το «Βουβάλειο Νοσοκομείο Καλύμνου», με διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής τη γιατρό κ. Κατσοτούρχη Αναστασία, έστειλε επειγόντως τον ασθενή Βολωνάκη Μ. Στέλιο στο «Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης», με μολυσματική αρρώστια από μηνιγγιτιδόκκοκο.

  Οι γιατροί της Α΄ Παθολογικής συμπεριφέρθηκαν στον εν λόγω ασθενή με μεγάλη υπευθυνότητα, χάρη στις τεράστιες γνώσεις τους.

Το μικρόβιο, όμως, έπλεξε λαβύρινθο στο σώμα του, σε ακατάσχετο αιμορραγία στο πεπτικό του σύστημα, τύφλωσε τον αριστερό οφθαλμό του και κτύπησε στην σπονδυλική του στήλη με φλεγμονή και ράγισμα.

Οι γιατροί της Α΄ Παθολογικής, κατάφεραν με τις πανεπιστημιακές τους γνώσεις να βρουν τον μίτο της Αριάδνης και να κάνουν καλά στον ασθενή.

Οι θεράποντες ιατροί:

Διευθυντής: Παπανικολάου Νικόλαος

Επιμελητές: Σφακιανάκη Μαρία και Μανασάκη Μαρία.

Ειδικευόμενοι: Ανδρέ Αντ., Σραυρακάκης Σπυρίδων και Παντουβάκη Ειρήνη.

Σχετικά με το Νευρολογικό Τμήμα, ο ασθενής υπέστη εγχείριση στη σπονδυλική στήλη με μεγάλη επιτυχία, από τον Κουμαντάκη Δημήτριο, Δ/ντή ιατρό και την κ. Καρρά Μαρία, επικουρική επιμελήτρια.

Άξιοι είναι και οι άλλοι συνάδελφοί τους, σας οφείλομε ένα μεγάλο θαυμασμό από την Κάλυμνο, το Νησί των Σφουγγαράδων.

Το Νοσοκομείο της Κρήτης διαθέτει γιατρούς με υψηλή πανεπιστημιακή μόρφωση, γνωστή σε όλη την Ελλάδα κι εμείς οι νησιώτες πρέπει να νοιώθουμε σιγουριά που σας έχουμε δίπλα μας  στις βαριές αρρώστιες.

Είμαι ένας απλός πολίτης της Καλύμνου, Άννα Βολωνάκη, σύζυγος  του Μερκουρίου, θαυμάζω την αποκρυπτογράφηση της συμπαντικής ύπαρξης του ανθρώπου και εύχομαι να φθάσετε ψηλά, συν Θεώ, διότι η γνώση δεν τελειώνει ποτέ.

ΑΝΝΑ ΜΕΡΚ ΒΟΛΩΝΑΚΗ, Μητέρα ασθενή.

Κάλυμνος 9 Οκτωβρίου 2019

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos