Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τελετή έναρξης αναρριχητικού φεστιβάλ Καλύμνου 2019 Κύριο

Πολύ καλή και άρτια οργανωμένη η εκδήλωση – «ηχηρές» απουσίες.

 

Το βράδυ της Παρασκευής, 4/10/2019, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του 3ήμερου (4,5,6/10) 13ου Αναρριχητικού Φεστιβάλ Καλύμνου 2019, στο ξενοδοχείο Elena Village, στον Αρμεό.

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και ο Δήμος Καλυμνίων, ενώ χορηγός του χώρου των εκδηλώσεων του τριημέρου είναι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κ. Γιώργος Ντόβελος.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες της βραδιάς επέβαλαν να γίνει η τελετή έναρξης στην αίθουσα υποδοχής του ξενοδοχείου. Παρέστησαν ο μητροπολίτης κ. Παΐσιος, εκ μέρους της Περιφέρειας ο έπαρχος κ. Μαν. Μουσελλής, ο δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης, δημ. σ/λοι και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

*

Εκτός από τις «ηχηρές» απουσίες τοπικών πολιτικών προσώπων, πρέπει να υπογραμμίσουμε την απαράδεκτη απουσία έστω και ενός εκπροσώπου της κυβέρνησης ή κυβερνητικού βουλευτή αλλά και των άλλων κομμάτων.

Κατά τα άλλα, όλοι τονίζουν τη μεγάλη αξία και σημασία του εναλλακτικού τουρισμού για την οικονομική ανάπτυξη, και αναγνωρίζουν ότι η Κάλυμνος είναι παγκοσμίως στην κορυφή της αναρρίχησης.       

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version