Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γ. Μαστροκούκος εναντίον Γ. Γαλουζή

Με φόντο το εκλογικό θέμα Γ. Διαμαντή

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ –ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ  2 Οκτωβρίου  2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Κάλυμνος» κ. Γαλουζής Ιωάννης ,αναφέρθηκε ατυχώς για πολλοστή φορά στον κ. Λελέκη Μιχάλη, με τρόπο άκομψο έως και προσβλητικό.

Ο κ. Γαλουζής στην προσπάθεια του να βρει διέξοδο, στο πρωτοφανές για τα καλυμνιακά δεδομένα γεγονός της  αλλοίωσης εκλογικού αποτελέσματος, σε συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα, κατά τις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές και την διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα σε στελέχη της παράταξης του, έχοντας ως αποτέλεσμα να καταστεί έκπτωτος από το Δημοτικό Συμβούλιο ο Σύμβουλος του  κ. Διαμαντής Ιωάννης, μετά από  δικαστική απόφαση, με  έντεχνο τρόπο προσπάθησε να ξεφύγει από την ουσία του γεγονότος, αναφερόμενος σε άλλα πρόσωπα που ουδεμία σχέση έχουν με το πρόβλημα του.

Θα υπενθυμίσουμε απλώς στο κ. Γαλουζή , ότι ο κ. Λελέκης  Μιχαήλ,  υπήρξε θύμα και όχι θύτης, για τον λόγο αυτό έχει προσφύγει στην Δικαιοσύνη.  

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

*

Σημ.  Αργώ: Η παράταξη του κ. Γ. Μαστροκούκου όρισε ως υπεύθυνη Τύπου τη νέα δημ. σ/λο κ. Κάτρη Αναστασία. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version