Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Αγιασμός στα σχολεία της Καλύμνου με την παρουσία της υπουργού Παιδείας Κύριο

Η υπουργός Παιδείας κα. Νίκη Κεραμέως παρέστη σήμερα, 11/9/2019, στον από κοινού

αγιασμό του Νικηφορείου 1ου Γυμνασίου και 1ου Γενικού Λυκείου Καλύμνου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2019-2020.

Η κα. υπουργός ήρθε στην Κάλυμνο με πλωτό του Λιμενικού, προερχόμενη από Λέρο με τη συνοδεία των βουλευτών της ΝΔ κ.κ. Β. Υψηλάντη, Ι. Παππά, Μ. Ιατρίδη και του τ. επάρχου Καλύμνου και νυν αντιπεριφερειάρχη μεταφορών κ. Ι. Θεμέλαρου.

Στην Κάλυμνο την υποδέχτηκαν ο έπαρχος Καλύμνου  κ. Μ. Μουσελλής, ο δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης, δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της τοπικής ΝΔ.

Τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης κ. Παΐσιος, πλαισιωμένος από τους ιερείς Αμφιλόχιο Σακαλέρο- Γεν. Αρχ. Επίτροπο και Σάββα Μουζουράκη. Ακολούθησαν χαιρετισμοί και ευχές για καλή σχολική χρονιά.

Η εκδήλωση έκλεισε με αναμνηστικά δώρα των διευθυντών των δύο σχολείων και ακολούθησε  μικρή δεξίωση στο γραφείο των καθηγητών του ιστορικού διδακτηρίου.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version