Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Κύριο

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ "ΚΑΤΑΙΓΙΣ"

Η ΦΡΕΓΑΤΑ "ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ" ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

  Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, ότι στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει το Πολεμικό Ναυτικό στην περιοχή μας υπό τον τίτλο «Μέγα το της Θαλάσσης κράτος» και μετά το πέρας της ναυτικής άσκησης «Καταιγίς», πρόκειται να καταπλεύσουν στο νησί μας πολεμικά πλοία του Αρχηγείου Στόλου, προκειμένου να λάβουν μέρος στις εξής  εκδηλώσεις :

 Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και ώρα 11.00π.μ. θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνου από τον κυβερνήτη του Πολεμικού Πλοίου «Κουντουριώτης» στο Κεντρικό Ηρώο στην πλατεία Καλύμνου.

 Θα ισχύει επισκεπτήριο για το κοινό επί του Πολεμικού Πλοίου, που θα έχει καταπλεύσει το Σάββατο 8 Ιουνίου, από 12.00 έως 20.00 και την Κυριακή 9 Ιουνίου από 11.00π.μ. έως τον απόπλου.

 Καλούμε το κοινό να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις και να επισκεφθεί τα πολεμικά πλοία που θα βρίσκονται στο λιμάνι της Καλύμνου.

  

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos