Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πυκνή η ροή εκλογέων, αγχωμένοι οι υποψήφιοι δημ. σ/λοι

Οι τριπλές εκλογές, δημοτικές-περιφερειακές-ευρωπαϊκές, πιέζουν τους ψηφοφόρους

να τρέχουν προς τις κάλπες.

Στην Κάλυμνο οι έξι (06) συνδυασμοί των δημοτικών εκλογών έχουν «γαντζώσει» όλες τις γειτονιές και υποχρεώνουν τους ψηφοφόρους να πάνε σχεδόν «σηκωτοί» στην κάλπη, για να βγάλουν τη δημαρχία τους.

Αλλά και η πόλωση στο «γήπεδο» των ευρωεκλογών, καθώς έχει ξεστρατίσει σε κόντρα ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ  για τα κυβερνητικά μέτρα, σήκωσε στο πόδι άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Άλλοι τρέχουν προς την κάλπη για ανατροπές και άλλοι για προστασία των κεκτημένων.

Τέλος, οι περιφερειακές εκλογές κινούνται σε κλίμα ηρεμίας, καθώς, χωρίς να «φωνάξουν» και να τρέξουν,  βλέπουν ψηφοφόρους στην κάλπη τους χάρη στις άλλες δύο διπλανές κάλπες, αυτές για το δήμο και την Ευρώπη-κυβέρνηση. 

Έτσι, η ροή των ψηφοφόρων προς τις κάλπες είναι πυκνή-πυκνότατη και αυτοί που είναι περισσότερο αγχωμένοι είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.   

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version