Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η τελευταία προεκλογική ομιλία του Μ. Μπούκη Κύριο

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Μιχάλης Μπούκης πραγματοποίησε την τελευταία

προεκλογική ομιλία του στην κεντρική πλατεία, το βράδυ της Παρασκευής, 23/5.

Προτεραιότητα έδωσε ο κ. Μπούκης στην ανάγκη συνεργασιών μεταξύ των παρατάξεων και στην υποχρεωτική, μετεκλογικά, σύγκλιση πάνω σε κοινές προγραμματικές θέσεις και προτάσεις, που θα στοχεύουν στην ανάπτυξη της Καλύμνου (βίντεο).

Το κυριότερο, εξέπεμπε ήπιο και σοβαρό πολιτικό ήθος, ενώ η βασική του αρχή ήταν «συνεργασία-προγραμματισμός-εργατικότητα-αποτελεσματικότητα», αυτό ακριβώς λέει και ο τίτλος της παράταξης του: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Για την Κάλυμνο». Οι αναπτυξιακές επιλογές και προτεραιότητες του κ. Μπούκη, στάθηκαν – δεν γινόταν κι αλλιώς -  στα χρονίζοντα και μη επιλυόμενα επί δεκαετίες προβλήματα της Καλύμνου.

Στην εξέδρα περιστοιχιζόταν από τους υποψηφίους δημ. σ/λους της παράταξής του, τους οποίους και παρουσίασε με τις επαγγελματικές τους ιδιότητες, για να καταδείξει ότι η σύνθεση του ψηφοδελτίου του καλύπτει όλες τις κοινωνικές τάξεις της Καλύμνου και είναι υπεράνω κομμάτων.

 Η παρουσία του κόσμου ήταν επαρκής, στο βαθμό που η παράταξη να «βλέπει» με ελπίδες τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών με αισιοδοξία.    

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version