Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γ. Χαλίκος χρηματοδοτεί τη μελέτη για την Καλαμιώτισσα Κύριο

Αποκατάσταση των ζημιών του 2017 – Για τις εργασίες συντονιστής ο Δήμος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  2/5/ 2019   

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα 2/5/2019 ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Αντ. Γαλουζής πραγματοποίησε επίσκεψη στον Ιερό Ναό Καλαμιώτισσας συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Καλύμνου κ.κ. Παΐσιο, τον συμπατριώτη μας επιχειρηματία κο Γιάννη Χαλίκο, τον Αντιδήμαρχο κο Κ. Ζαΐρη και τον δημοτικό σύμβουλο κο Γ. Τρικοίλη προκειμένου να εξετάσουν το θέμα της αποκατάστασης των ζημιών, που έχουν προκληθεί στο Ναό από τον πρόσφατο σεισμό.

Η μελέτη αποκατάστασης που πρόκειται να εκπονηθεί θα χρηματοδοτηθεί από τον κο Γ. Χαλίκο ενώ ο Δήμος Καλύμνου με τις υπηρεσίες του αλλά και την υποστήριξη του κου Δημάρχου προσωπικά, θα έχουν ρόλο συντονιστικό προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό και με άρτιο τρόπο το έργο της αποκατάστασης του ναού.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version