Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δυνατή η «πρώτη» του υπ. δημάρχου Γ. Μαστροκούκου Κύριο

Την Κυριακή, 17/3,  ο υποψ. δήμαρχος κ. Γιάννης Μαστροκούκος, αρχηγός της παράταξης


«ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
και σημερινός επικεφαλής της αξιωματικής αντ/τευσης στο δημ. συμβούλιο, είχε την «πρώτη» της παράταξής του, στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου, στις 7 μμ.

Κύριος σκοπός της συγκέντρωσης του κ. Μαστροκούκου ήταν να παρουσιάσει τους πρώτους 29 υποψήφιους δημ. συμβούλους της παράταξής του (μεταξύ των οποίων 8 γυναίκες), ενώ πολιτικό θέμα-προκήρυξη της ομιλίας του ήταν: «Η Κάλυμνος του σήμερα και του Μέλλοντος».

Η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή.

*

Αναμένονται κι άλλες παρόμοιες συγκεντρώσεις των άλλων παρατάξεων, οι οποίες ανέβηκαν στις έξι και, επομένως, πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον του λαού πολύ μεγάλος αριθμός υποψηφίων για τις εκλογές της 26ης Μαΐου. Ο κ. Μαστροκούκος έδωσε ένα «βροντερό «παρών» ως αρχηγός και ως παράταξη.

Αυτές τις εμφανίσεις τις έχει ανάγκη ο Καλύμνιος ψηφοφόρος, γιατί λειτουργούν ως θέμα «δημόσιας διαβούλευσης», καθώς θα δοθεί πολύς χρόνος στους πολίτες να «μετρήσουν» και να αξιολογήσουν πρόσωπα και παρατάξεις. Να δούνε τους παλιούς της τοπικής πολιτικής και τους νεοεμφανιζόμενους.

Δε βάζουμε θέμα προγραμμάτων, γιατί έτσι κι αλλιώς όλες οι παρατάξεις έχουν (;) το ίδιο πρόγραμμα, κι αυτό καθαρά προεκλογικό. Κατά συνέπεια η περιέργεια συγκεντρώνεται στα πρόσωπα.    

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version