Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρουσίαση βιβλίου-cd του Λυκείου Ελληνίδων Καλύμνου Κύριο

To βιβλίο & cd «70 χρόνια Ελεύθερα Δωδεκάνησα "ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ",

έκδοση του Λυκείου Ελληνίδων Καλύμνου, παρουσίασε η πρόεδρος του σωματείου, κ. Πόπη Μαύρου, με τα μέλη του δ.σ. του σωματείου και τους συνεργάτες της έκδοσης.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου, το απόγευμα της Κυριακής, 27/1/2019. Παρέστησαν ο μητροπολίτης κ. Παΐσιος, ο δήμαρχος κ. Ιω. Γαλουζής, μέλη του δημ. και του περιφ. συμβουλίου, ο δ/τής του συντάγματος και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα.

Μετά το χαιρετισμό της κ. προέδρου, έγινε η παρουσία του βιβλίου & cd από τις κυρίες Ε. Τσουγκράνη-αρχαιολόγο, η οποία αναφέρθηκε στην ιστορική διάσταση της Ενσωμάτωσης, και την αντ/δρο του ΛΕΚ κ. Στ. Κουτρουμάνη, η οποία παρουσίασε τα τραγούδια της έκδοσης και του cd.

Η συνέχεια του προγράμματος είχε χορούς από παιδιά του ΛΕΚ, υπό την επίβλεψη της κ. Ευδ. Οικονομίδου, υπεύθυνης του χορευτικού τμήματος. Μεταξύ των χορών ήταν και ο «χορός του μηχανικού», σε άριστη απόδοση από το 12χρονο χορευτή Κουμπάρο. Τα απιδιά συνόδευαν στο βιολί ο Μαν. Φράγκος και στο λαούτο ο Μαν. Τσουνιάς.

Το πρόγραμμα έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου από το μητροπολίτη κ. Παΐσιο και τον ιερέα Ισίδ. Γλυνάτση, και με τα καλύμνικα κάλαντα από τα παιδιά του χορευτικού τμήματος

Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση.   

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων

Argo Kalymnos