The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα, 20 Ιανουαρίου 2019, στο ισόγειο

του Πνευματικού μας Κέντρου, η τακτική Γενική Συνέλευση του Αναγνωστηρίου Καλύμνου «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ». Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες (έβρεχε δυνατά συνεχώς), επετεύχθη απαρτία κι έτσι ολοκληρώθηκαν απρόσκοπτα οι εργασίες της Συνέλευσης.

            Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε, όπως πάντα, ο Μητροπολίτης μας κ. Παΐσιος, δίδοντας στο Διοικητικό Συμβούλιο και στους παρισταμένους την ευλογία του και τις ευχές του για μια καλή, παραγωγική και ειρηνική χρονιά.

Τις εργασίες της Συνέλευσης διηύθυναν  με επιτυχία οι : κ. Ιωάννης Μπιλλήρης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ως πρόεδρος  και κ. Αντώνιος Σακέλλης, συνταξιούχος τραπεζικός, ως γραμματέας, οι οποίοι εξελέγησαν ομοφώνως και δια βοής από το σώμα.  

            Με βάση το καταστατικό του σωματείου έγινε αρχικά η παρουσίαση των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρονιά που παρήλθε. Μίλησαν οι: κ. Παναγιώτης Γιαμαίος, πρόεδρος και κ. Ιωάννης Θεοφιλίδης, γραμματέας, για το έργο του 2018 αλλά και της τριετίας, δεδομένου ότι ολοκληρώθηκε η θητεία του Δ.Σ.  Συνέχισε   ο κ. Παναγιώτης Πιζάνιας, ταμίας, που παρουσίασε την κίνηση του ταμείου του σωματείου κατά την ίδια περίοδο. Έκλεισε ο κ. Κώστας Σταυλάς εκ μέρους της Εξελεγκτικής Επιτροπής, που ανέγνωσε το Πρακτικό ελέγχου της ως άνω επιτροπής για τη διαχείριση- διοικητική και οικονομική – του Δ. Σ. του Αναγνωστηρίου. Ακολούθησαν ερωτήσεις, διευκρινίσεις και προτάσεις από τα μέλη του Αναγνωστηρίου, στις οποίες απάντησε ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Γιαμαίος.

            Το πρώτο μέρος έκλεισε με δύο βραβεύσεις. Βραβεύτηκαν με βάση ομόφωνες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου δύο συμπατριώτες. Ο κ. Σακελλάριος Σταμ. Κουτούζης, ο γλύπτης, για την εντυπωσιακή του πορεία στο χώρο της Τέχνης, ο οποίος τιμά με το έργο του και  το ήθος του την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Κάλυμνο, και ο κ. Γεώργιος Μιχ. Ντόβελλος, εκλεκτός συμπατριώτης, επιτυχημένος επιχειρηματίας, που βοηθά  αθόρυβα, ποικιλοτρόπως το νησί μας και, ασφαλώς, το Αναγνωστήριο, στηρίζοντάς το γενναιόδωρα οικονομικά.

            Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, οι οποίες διενεργήθηκαν με ευθύνη της δικαστικού αντιπροσώπου, δικηγόρου κ. Μαριάννας Πλάτση. Στην Εφορευτική Επιτροπή συμμετείχαν οι κ.κ.: Καλλικατζάρου Έλενα και Κάππας Γεώργιος.

            Οι εκλέκτορες αλλά και οι φίλοι του Αναγνωστηρίου κεράστηκαν στο τέλος με κρασάκι βαθιώτικο και καλοφτιαγμένη βασιλόπιτα. Το φλουρί το βρήκε ο κ. Σακελλάρης Ζερβός, δημοτικός σύμβουλος και τέως  έπαρχος. Ο τυχερός αποζημιώθηκε με ένα καλαίσθητο βιβλίο, πρόσφατη έκδοση του Αναγνωστηρίου.

Κλείνοντας, να πούμε ότι το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα εντός δέκα ημερών από την ημέρα των αρχαιρεσιών, οπότε και θα ανακοινωθεί η νέα του σύνθεση.

(δ.τ. Αναγνωστηρίου)

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos