Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σήμα DIGEA - τηλεόραση της συμφοράς

Μια δυνατή βροντή έπεσε την Κυριακή (πιθανόν και κεραυνός) στον Πάνορμο και TV ΓΙΟΚ.

Πέρασαν τρεις μέρες, από την Κυριακή (16/12/18) μέχρι και σήμερα, Τρίτη μεσημέρι, και οι τηλεοράσεις στον Πάνορμο είναι «τυφλές».
Αυτή η DIGEA μας δίνει τηλεόραση της συμφοράς. Εκτός του ό,τι το σήμα της είναι χάλια, με την πρώτη κακοκαιρία ελάχιστων λεπτών ρίχνει μαύρο στην οθόνη.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία την εταιρία, η απάντησή ήταν ότι είχε τεχνική βλάβη στον υποσταθμό, στις Βίγλες (φωτο), και μαζί διακοπή ρεύματος. Κι όταν όμως την επομένη της είπανε ότι διακοπή ρεύματος στην περιοχή δεν υπήρξε, απάντησε ότι η διακοπή ήταν στην εγκατάσταση, κόπηκε, λέει το καλώδιο. Πήρα τηλέφωνο τη ΔΕΗ και η απάντηση ήταν ότι δε δηλώθηκε καμιά βλάβη από μεριάς Digea. Δηλαδή, τρέχα γύρευε.
Τι θα γίνει τέλος πάντων μ’ αυτή την εταιρία που μας φόρτωσε στο σβέρκο η κυβέρνηση Σαμαρά; Και η σημερινή κυβέρνηση για τι καθυστερεί το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με αυτή την εταιρία; Αλλά εδώ, τοπικά, ο Δήμος για ποιο λόγο δεν παίρνει καμία σοβαρή και δυναμική πρωτοβουλία;
Ο Πάνορμος είναι η μεγαλύτερη οικιστική περιοχή της Καλύμνου. Η κοιλάδα Πανόρμου είναι πιο μεγάλη σε έκταση από την κοιλάδα Χώρας-Πόθιας. Και πληθυσμιακά είναι μια πολύ μεγάλη πόλη, που αναπτύσσεται στον «αυτόματο». Το σήμα της τηλεόρασης από τις βίγλες καλύπτει Μυρτιές, Μασούρι και μέχρι τον Εμπορειό.
Δήμε, Δήμε, είσαι εδώ; Και στον Πάνορμο υπάρχουν ψηφοφόροι…  

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version