Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ. ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ Κύριο

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

  ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ   

E-mail: grafeioepikoinwnias@gmail.com

Κάλυμνος  10/10/ 2018

Tηλ : 22433-60105                                                                     

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

  Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα 10/10/2018, συνάντηση του Δημάρχου Καλύμνου κου Ιω. Γαλουζή, συνάντηση με την Υφυπουργό Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου με βασικό θέμα την επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ. Καλύμνου.

  Ο κος Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Λογιστών Καλύμνου και δημοτικό σύμβουλο κο Εμμ. Μουσελλή, τον πρρόεδρο του Συλλόγου Αλιέων κο Μ. Κουλλιά και εκπρόσωπο των συμβολαιογράφων Καλύμνου, κατέθεσε στην κα Υπουργό αναλυτικό υπόμνημα για την επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ. Καλύμνου.

  Αναφέρθηκε αναλυτικά στις δυσμενείς επιπτώσεις, που επέφερε στην οικονομική δραστηριότητα του νησιού της Καλύμνου η διακοπή λειτουργίας της υπηρεσίας, ενώ δεν εξοικονομήθηκαν για το κεντρικό κράτος σημαντικά οικονομικά οφέλη από την παρέμβαση αυτή. Τόνισε δε ότι ο Δήμος της Καλύμνου μπορεί να συμβάλει δίνοντας λύση στο κτιριακό πρόβλημα, με στέγαση της υπηρεσίας σε κτίριο ιδιοκτησίας του Δήμου.

  Η κυρία υπουργός δήλωσε ότι γνώριζε ήδη το θέμα το οποίο χαρακτήρισε ως δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Καλύμνου και συμφώνησε στο να καθορισθεί ένα χρονοδιάγραμμα, προκειμένου να δρομολογηθεί το συντομότερο δυνατόν η επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ. στο νησί της Καλύμνου.

  Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κος Ηλίας Καματερός, ο οποίος έχει στηρίξει ενεργά το Δήμο της Καλύμνου στην προσπάθεια για επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ και τόνισε ότι θα παρακολουθήσει και στο εξής στενά το θέμα, ως προς τις φάσεις υλοποίησής του.

  Παρών ήταν τέλος ο συμπατριώτης μας πολιτευτής κος Γ. Κασσάρας, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση και στηρίζοντας τις θέσεις της Καλύμνου.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version