Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από τους μαθητές Κύριο

Ημερίδα στην Κάλυμνο από την Περιφέρεια Ν.Α.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κάλυμνος  4/10/ 2018   

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς, σε συνεργασία με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας-Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πρόκειται να πραγματοποιήσουν μια σειρά από ενημερωτικές επισκέψεις σε Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.

Η εν λόγω ημερίδα θα πραγματοποιηθεί - με την υποστήριξη του Δήμου της Καλύμνου-  στο νησί μας στις 9 Οκτωβρίου ώρα 18:00, στο 1ο ΓΕΛ Καλύμνου και έχει ως θέμα: το Διαδίκτυο την Κυβερνοασφάλεια, την προστασία των προσωπικών δεδομένων, τα κοινωνικά δίκτυα (socialmedia ) και την ορθή χρήση τους από τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων.

Επικεφαλής και συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο Διευθυντής Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ταξίαρχος κος Γιώργος Παπαπροδρόμου σε συνεργασία με εκπροσώπους της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς και δικηγόρους εξειδικευμένους στο Δίκαιο του Διαδικτύου-των Προσωπικών δεδομένων  και την εγκληματολογία.

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε και να παρακολουθήσετε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αυτή ημερίδα.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version