Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Καρκινοβατούν «Καρπάθειο ΔΣ» - Βρεφονηπιακός Κύριο

Ενα βήμα μπρος πέντε πίσω είναι η πορεία των εργασιών στο υπό ανοικοδόμηση νέο

 «Καρπάθειο 4ο Δημοτικό Σχολείο» (;) και στον νέο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό. Είναι έργα που προχωράνε σαν τον κάβουρα, με την όπισθεν…

Και τα δύο προαναφερόμενα έργα (περιοριστήκαμε σ’ αυτά) θα έπρεπε από χρόνια να είχαν τελειώσει, στις επιτόπιες επισκέψεις που έκανε η ΑΡΓΩ, προς το μεσημέρι της 10/9/18, για να φωτογραφήσει τις φημολογούμενες εργασίες, βρήκε το απόλυτο και απογοητευτικό κενό.

Ι.   Στο «Καρπάθειο» Δ.Σ. (που θα πάψει να λέγεται «Καρπάθειο» για να «αποδοθεί η δέουσα «τιμή στον ευεργέτη», τον αείμνηστο Βασίλη Καρπάθειο!) είδαμε άμμο-χαλίκι και τρία μηχανήματα. Προσωπικό, δύο άτομα στην μπουλντόζα που μετακινούσε τα υλικά. Εργασίες, μηδέν (φωτο, 10/9/18)! Η ΑΡΓΩ πριν χρόνια έγραψε δυο φορές, με αιχμηρούς τίτλους, αλλά… Ποιος φταίει γι’ αυτή την «καρκινική πορεία του έργου, ο Δήμος ή ο εργολάβος; Το βέβαιο είναι ότι στις εκλογές ο λαός δεν ψηφίζει τον όποιο εργολάβο, αλλά το δήμαρχο και τα στελέχη του.

ΙΙ.   Ο περιβόητος νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός,  προεκλογική δέσμευση του κ. Γαλουζή για κτίριο που θα ενοποιήσει τους δύο λειτουργούντες βρεφ/κούς σταθμούς, δε φτάνει που έχει προδιαγραφές αφασίας (δηλώσεις για 160 παιδιά, κτίριο για 60 παιδιά!), αλλά δεν πάει και βήμα.

Πληροφορηθήκαμε ότι την Παρασκευή, 7/9/18, «χύθηκαν τα πρώτα μπετά» με… βιντεοκάλυψη, και πήγαμε τη Δευτέρα, 10/9/18, να βιντεοσκοπήσουμε τις εργασίες. Σκέτη απογοήτευση!  Τα διαφημισθέντα «πρώτα μπετά» ήταν ένα γκρο μπετόν στη μισή επιφάνεια της βάσης του υπογείου. Ούτε καν ένα πέδιλο δε χύθηκε, κανένα καλούπωμα, καμιά βάση κολώνας. Και μετά από αυτά τα «πρώτα μπετά», άφαντα τα συνεργεία.(φωτο, 10/9/18)

Συμπέρασμα, τα «πρώτα μπετά» ήταν θεατρική  σκηνοθεσία του ποδαριού για κούφιες και θνησιγενείς εντυπώσεις.

         

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version