Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Εγκατάσταση του ΤΟΜΥ σε αίθουσα θεάτρου Χώρας Κύριο

Πραγματοποιήθηκε αυτοψία – κατάλληλος ο χώρος

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κάλυμνος  30/8/ 2018

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Σε συνέχεια της πρόσφατης συνεργασίας που είχε ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής στην Αθήνα με τον Γεν. Γραμματέα του Υπ. Υγείας για το θέμα της έναρξης λειτουργίας του ΤΟΜΥ (Τοπικής Μονάδας Υγείας), επισκέφθηκε σήμερα το νησί μας κλιμάκιο τεχνικών από το Υπουργείο Υγείας.

 Το κλιμάκιο αποτελούμενο από πολιτικούς μηχανικούς και συνοδευόμενο από τον κο Δήμαρχο προέβη σε αυτοψία του διατιθέμενου χώρου, στις εγκαταστάσεις του ανοιχτού θεάτρου Χώρας, ο οποίος κρίθηκε κατάλληλος και πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία το αμέσως προσεχές διάστημα, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων παρεμβάσεων. 

Το ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό, που θα στελεχώσει την Τοπική  Μονάδα Υγείας του νησιού μας έχει ήδη προσληφθεί από το Υπουργείο Υγείας.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version