The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απάντηση στην ΑΡΓΩ για το «πατέρας 45 ετών, παιδί 105!» Κύριο

Η ΑΡΓΩ στο FB δημοσίευσε μια αστεία καλυμνιακή ιστορία για μια κουφή» καταχώρηση

στοιχείων νηπίου, η οποία έχει ηλικία ήδη τριών ετών…, στην οποία φέρεται ο πατέρας να είναι 45 ετών αλλά το παιδί 105 ετών. Και από Νικ. Βεζυρόπουλος έγινε Χουσεΐν Εμινέ (τουρκάλα ).

Εις απάντηση ο Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλυμνίων, κ. Μιχαήλ Αλαχούζος, μας έστειλε επιστολή την οποία δημοσιεύουμε σε φωτογραφία και μας καλεί να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Κύριε Αλαχούζο, με καλείτε να προβώ στην αποκατάσταση της αλήθειας και ειλικρινά πέφτω απ’ τα σύννεφα για την πρωτοφανή άνεσή σας. Αντί να αποκαταστήσετε εσείς το «όνομα», το «φύλο», την «ηλικία» και την «εθνικότητα» (Νικόλαος Αντ. Βεζυρόπουλος και όχι Χουσεΐν Εμινέ, 5 ετών και όχι 105, αγόρι και όχι γριά… τουρκάλα), κάτι που κάνατε λίγη ώρα πριν μου στείλετε την παρούσα (φωτο) απαντητική σας επιστολή, καλείτε εμένα να αποκαταστήσω την αλήθεια.

Δηλαδή, δεν είναι αλήθεια ότι η γιαγιά του παιδιού σας έδειξε, σε εσάς προσωπικά, τη φόρμα με τα «τρελά» στοιχεία του παιδιού; Ναι ή όχι; Τη διαβεβαιώσατε (όπως έμαθα εκ των υστέρων από τη γιαγιά του παιδιού) ότι θα διορθώσετε το λάθος, Ναι ή Όχι; Πράγματι, την αλήθεια την αποκαταστήσατε εσείς με τη διόρθωση του λάθους.

Απορία: ένα πρόβλημα για το οποίο εσείς, όπως λέτε, δε φέρετε ευθύνη αφού δεν είναι αρμοδιότητα δική σας, πώς επεμβαίνετε και διορθώνετε αυτό το λάθος, το οποίο, να το ξαναπούμε, υπήρχε εκεί εδώ και 3 χρόνια;

Ε, γι’ αυτό το θέμα έγραψα και πήρα δύο απαντήσεις:

Α)  Ο κ. Ροδίτης από τη Μηχανοργάνωση το απέδωσε στο ηλεκτρονικό σύστημα και εγώ κατέληξα στο χαώδες συμπέρασμα ότι «φταίει ο Χατζηπετρής», οπότε δεν επέμεινα και άφησα το θέμα να πάει στο καλό.

Β)  Εσείς τώρα δίνετε μιαν άλλη απάντηση πολύ σοβαρή: Λέτε ότι ο πατέρας του παιδιού έδωσε στο Υπουργείο αυτά τα στοιχεία για το παιδί του, για λόγους άγνωστους σε εσάς όπως σημειώνετε. Να ρωτήσω λοιπόν αλλιώς: Καταγγέλλετε τον πατέρα του νηπίου ότι πριν 3 χρόνια δήλωσε πως το παιδί του ήταν 102 ετών και ονομαζόταν Χουσεΐν Εμινέ; Και υπονοείτε κάτι όταν λέτε ότι δεν ξέρετε για ποιους λόγους ο πατέρας έδωσε αυτά τα στοιχεία;

Πάσο! Δεν έχω να πω τίποτα. Να τα βρείτε εσείς, ο Δήμος, με τον πατέρα του παιδιού… Εγώ σηκώνω ψηλά τα χέρια και αποχωρώ…

Απλά, για να ανταποκριθώ στη δημοσιογραφική δεοντολογία δημοσιεύω φωτογραφία του εγγράφου σας, με τη δική σας υπογραφή, για να είναι έγκυρη η δημοσίευση, αν και (για να πω την κρυφή αλήθεια)  το κάνω για πλάκα. Για να προσφέρω στους αναγνώστες μου μια νότα χιούμορ.    

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos