Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αξιοποίηση Ιχθυόσκαλας για Ανάπτυξη Εμπορίου Κύριο

Ευρεία σύσκεψη στην Αθήνα με παρόντες Γαλουζή-Καματερό

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κάλυμνος  28/6/ 2018

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Σε συνάντηση εργασίας βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (Ο.Κ.Α.Α.) κο Μ. Μυτιληνάκη και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο κα Στεφ. Γεωργακάκου-Κουτσονίκου, ενώ παρών ήταν επίσης και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κος Ηλίας Καματερός.

Παραβρέθηκαν επίσης ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας κος Γιάννης Χαλίκος, ο συνεργάτης του και δημοτικός σύμβουλος κος Γιώργος Τρικοίλης καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου παράκτιας αλιείας κος Μαν. Κουλλιάς.

Βασικό θέμα το οποίο εξετάστηκε ήταν οι  δυνατότητες συνεργασίας με τον Ο.Κ.Α.Α. για τη λειτουργική αξιοποίηση του χώρου της Ιχθυόσκαλας Καλύμνου, προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του εμπορείου και της προώθησης προϊόντων του πρωτογενούς τομέα στο νησί μας .

Το κλίμα υπήρξε από όλες τις πλευρές ιδιαίτερα θετικό προς την κατεύθυνση αυτή, και συμφωνήθηκε να αναζητηθεί ο τρόπος συνεργασίας μέσα από την  αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχονται από το Νόμο για τη σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ), οι λεπτομέρειες της οποίας πρόκειται να καθοριστούν στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version