Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δηλώνουν έτοιμοι και βέβαιοι για την εξουσία Κύριο

Μεγάλη συγκέντρωση οπαδών και στελεχών της ΝΔ, τοπικών και δωδεκανησιακών,

πραγματοποιήθηκε στην Κάλυμνο το μεσημέρι του Σαββάτου, 10/2/18, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της τοπικής οργάνωσης.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου, με την παρουσία πολλών οπαδών και στελεχών του κόμματος, και έδωσαν το «παρών», από τα κεντρικά του κόμματος, ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης και Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο οποίος ήταν και ο ομιλητής της εκδήλωσης. Παρέστησαν, επίσης, ο βουλευτής Δωδ/νήσου κ. Μ. Κόνσολας, οι Δωδεκανήσιοι πολιτευτές της ΝΔ κ.κ. Υψηλάντης, Δράκος και Παππάς, και κομματικά στελέχη, τοπικά και δωδεκανησιακά (από Ρόδο).

Τη σύντομη θρησκευτική τελετή για την κοπή της πίτας τέλεσε ο μητροπολίτης κ. Παΐσιος βοηθούμενος από τον ιερέα αιδ. Χρ. Μελά. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί πολλών κομματικών αξιωματούχων.

Την εκδήλωση έκλεισε με εκτεταμένη ομιλία του ο κ. Αυγενάκης, ο οποίος ήταν ουσιαστικός, δυναμικός αλλά και «πύρινος» στην αντιπολιτευτική του κριτική, καυτηρίασε την οικονομική και εθνική πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, το 4ο μνημόνιο, στο οποίο κατά την γνώμη του έφερε ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, ενώ παράλληλα τόνισε και την ανάγκη για ενότητα – για την οποία μίλησε και στο χαιρετισμό του ο μητροπολίτης κ. Παΐσιος.

Η μαζική παρουσία των νεοδημοκρατών και ο παλμός των ομιλητών δήλωναν με βεβαιότητα ότι είναι έτοιμοι για την εξουσία.        

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version