Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απολογισμός 3ετίας – τεράστιο το δημαρχιακό έργο

Ο δήμαρχος Καλυμνίων κ. Γιάννης Γαλουζής, το Σάββατο απόγευμα 3/2/18 και

στην ισόγεια αίθουσα του Πνευματικού κέντρου, ενώπιον μικρού αριθμητικά ακροατηρίου, προέβη στον απολογισμό του έργου του στην 3ετία 2015-2016- 2017.

Η διάρκεια της ομιλίας του κ. Δημάρχου ξεπέρασε τις 2 ½  ώρες, καθώς τα στοιχεία που είχε να παραθέσει ο κ. Γαλουζής ήταν πάρα πολλά, αφού το εκτιθέμενο το έργο της δημαρχίας του ήταν εντυπωσιακά μεγάλο – άγνωστο στους πολίτες της Καλύμνου.  

Παραθέτουμε μερικούς από τους πίνακες που προβλήθηκαν σε διαφάνειες

Εντελώς ενδεικτικά σημειώνουμε τα ακόλουθα σημαντικά θέματα του απολογισμού:

1.   Η δημαρχία Γαλουζή βρήκε μεγάλο χρέος και χρόνο με το χρόνο το μειώνει. Συγκεκριμένα βρήκε τα εξής χρέη: 3,2 εκ. συν 2,1 εκ. σε ασφαλιστικά ταμεία, συν 1,6 στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, και 850 χιλ. χρέη σε προμηθευτές και τρίτους.

2.   Τα ταμειακά διαθέσιμα, κατά την παρελθούσα τριετία (2015,16,17) της δημαρχίας Γαλουζή αυξήθηκαν κατά 93% και ανήλθαν 2,7 εκ.

3.   Προχωρεί γραφειοκρατικά η κατασκευή νέου κτιρίου για το Δημ. Βρεφ/κό Σταθμό, προϋπ/γισμού άνω του 1 εκ.

4.   Μπήκαν σε εντατικούς οι εργασίες πυρετώδεις ρυθμούς για την ίδρυση Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, με εντολή του πρωθυπουργού κ. Αλ Τσίπρα και με την προοπτική να λειτουργήσει από τον προσεχή Σεπτέμβρη (2018).

5.   Αποκτά θεσμική υπόσταση και μόνιμη λειτουργία η Σχολή Δυτών Καλύμνου.

Ο πολίτης που ενδιαφέρεται για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορεί να διαβάσει όλο τον απολογισμό του κ. δημάρχου στην ιστοσελίδα του Δήμου: www.kalymnos.gov.gr

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version