Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Νεκτ. Σαντορινιός «ανεβάζει στροφές» στο Δήμο Κύριο

«Πρόσω ολοταχώς» για τη Σχολή Ε.Ν. – Ο μητροπολίτης παραχωρεί στέγη για οικοτροφείο φοιτητών της Σχολής

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

Κάλυμνος  25/1/ 2018                   

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την ευκαιρία της παρουσίας του Υφυπουργού Ναυτιλίας κου Νεκτ. Σαντορινιού στο νησί μας, αξιοποιήθηκε η συγκυρία προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επαφές σε σχέση με την ίδρυση και λειτουργία της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού.

Πραγματοποιήθηκε αρχικά επίσκεψη από κοινού με τον κο Δήμαρχο στον χώρο του Παρθεναγωγείου, όπου υπήρξε συνάντηση  με την Διευθύντρια του Σχολείου κατά την οποία  συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες σχετικά με την μεταφορά των μαθητών.

Σημειωτέον ότι κατόπιν ομόφωνης Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλύμνου, παραχωρείται προς χρήση το κτίριο του Παρθεναγωγείου Καλύμνου στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, για το σκοπό της ίδρυσης και λειτουργίας της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού.

Στη συνέχεια έγινε συνάντηση ανάμεσα στον Υφ/γό Ναυτιλίας, τον κο Δήμαρχο και τον Σεβ/το Μητροπολίτη κ. κ. Παϊσιο, σε σχέση με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του πρώην ορφανοτροφείου αρρένων (Μιχαηλείου)  για τις ανάγκες στέγασης των σπουδαστών -με κοινωνικά κριτήρια- εν όψει λειτουργίας της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα καθώς υπήρξε από πλευράς του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Παισίου η σύμφωνη γνώμη για την παραχώρηση προς χρήση των χώρων του πρώην ορφανοτροφείου, προκειμένου να λειτουργήσει απρόσκοπτα η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version