Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δοξολογία του νέου έτους & κοπή πίτας Δήμου Κύριο

Την πρώτη Ιανουαρίου τελέστηκε, στις 11π.μ., η καθιερωμένη επίσημη Δοξολογία,

στον ιερό μητροπολιτικό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού, για την έναρξη του νέου έτους, 2018. Χοροστάτησε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Αμφιλόχιος Σακαλέρος, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, και συνιερούργησαν ο π. Ισίδωρος Γλυνάτσης, εφημέριος του ι.  μητρ. ναού, και ο π. Γεώργιος Χατζηδάκης, εφημέριος του ι.ν. της Παναγίας Καλαμιώτισσας. Παρέστησαν εκπρόσωποι των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Αμέσως μετά τη Δοξολογία πραγματοποιήθηκε, στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου, από τους ιερείς π. Α. Σακαλέρο και π. Ισ. Γλυνάτση, η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου. Στο χώρο της τελετής μετέβησαν και οι τοπικές αρχές, που παρέστησαν στη Δοξολογία. Παρούσα και η Δημοτική Φιλαρμονική, με επικεφαλής το μαέστρο της Ν. Μαμάκα, για να παιανίσει τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς.

Τις ευχές τους για το νέο έτος έδωσαν ο π. Α. Σακαλέρος και στη συνέχεια τα πολιτικά πρόσωπα: ο δήμαρχος κ. Γιάννης Γαλουζής, ο αναπληρωτής επάρχου κ. Κώστας Σταυλάς, και οι επικεφαλής των δύο πρώτων αντιπολιτεύσεων, ο κ. Ι. Μαστροκούκος και ο κ. Δ. Διακομιχάλης. Ακολούθησαν οι ευχές από το διοικητή του Συντάγματος Ευζώνων, συντ/ρχη Αντ. Μητάφη, και τον εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Καλύμνου, υπολ/ρχης κ. Αντ. Τσαγκάρη, πλωτάρχη.

Κόπηκαν τρεις πίτες και το φλουρί έπεσε στο… μαχαίρι του δημάρχου.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version