Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολύ ωραία η χριστ/τικη εκδήλωση του Παιδ.Σταθμού Κύριο

Στην κατάμεστη από γονείς, γιαγιάδες και παππούδες μεγάλη αίθουσα του πρώην

κέντρου ψυχαγωγίας “Kalymnos bay night”, στους Ποταμούς, πραγματοποίησε τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του, στις 11π.μ της 18ης/12/17,  ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός «Μάνα Ιωάννα Καρπάθιου».

Η διακόσμηση του χώρου των παιδιών είχε το αναγκαίο χριστουγεννιάτικο χρώμα (με λιτότητα και γούστο), ενώ τα παιδιά ντυμένα με χριστουγεννιάτικες στολές τραγούδησαν, χόρεψαν και καταχειροκροτήθηκαν.

Στην  πρώτη φάση της εκδήλωσης εμφανίστηκαν τα παιδιά του τμήματος Χώρας με την βρεφ/κόμο κα Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη, και στη δεύτερη φάση τα 2 τμήματα της Πόθιας με τη βρεφ/κόμο κα. Ευδ. Λάππα. Στο τέλος της εκδήλωσης εμφανίστηκε ο «δημοτικός» Άη Βασίλης και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά. Ήταν μια πολύ ωραία χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Εκ μέρους του Δήμου έδωσαν το «παρών» ο δημ. σ/λος & πρόεδρος της ΑΝΕΚ κ. Ιω. Διαμαντής και ο δημ. σ/λος κ. Νέστωρ Φραζής με τις εορταστικές ευχές του σε γονείς και παιδιά.

*

ΥΓ1.  Η αίθουσα είναι πέρα για πέρα ακατάλληλη για πολιτιστικές, και προπάντων, παιδικές εκδηλώσεις- χωρίς φωτισμό, χωρίς μικροφωνική… πολλά «χωρίς»…

ΥΓ2.  Εκείνη η ιστορία (ηλικίας 3 ετών δημοτικής θητείας) για την κατασκευή νέου και μεγάλου κτηρίου, που θα στεγάσει τους δύο Παιδικούς Σταθμούς, Χώρας και Πόθιας, τι έγινε τελικά;  Κάποτε…  ήταν όλα έτοιμα για την προκήρυξη… Μελέτη υπάρχει;  

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version