Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διαδημοτικές συνεργασίες Καλύμνου-Λέρου-Τήλου Κύριο

Τέθηκε το γενικό πλαίσιο, ακολουθεί η ανάλυση αναγκών

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος 4 /10/ 2017

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από σχετική πρόσκληση του Συμβουλίου της Ευρώπης προς τον Δήμο Καλύμνου, ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής βρέθηκε στην Αθήνα στις 2-10-2017 συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κο Νομ. Ρήγα, προκειμένου να παραστεί σε συνάντηση με αντικείμενο τις Διαδημοτικές Συνεργασίες .

Μετά από αίτημα του Υπουργείου Εσωτερικών, η δράση αυτή πρόκειται να εφαρμοστεί στοχευμένα στους νησιωτικούς Δήμους Καλύμνου Λέρου και Τήλου και σχετίζεται με την παροχή συμβουλών επί της Πολιτικής, για την κατανομή και άσκηση αρμοδιοτήτων στους νησιωτικούς Δήμους.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση τέθηκε το γενικό πλαίσιο συνεργασίας των τριών Δήμων, ενώ τα επόμενα στάδια της δράσης περιλαμβάνουν την ανάλυση αναγκών Διαδημοτικής Συνεργασίας, την ανάπτυξη ικανοτήτων (capacitybuilding) καθώς και την ανάπτυξη Σχεδίων Διαδημοτικής Συνεργασίας.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

 (Φωτο:  Δήμαρχος Ιω. Γαλουζής, Αντιδήμαρχος Ν. Ρήγας, Γιάννης Ρώτας τεχνικός σύμβουλος Δήμου Καλύμνου για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα.)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version