Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Περιφ. Αστ. Δ/ντή Κύριο

Ο κ. δήμαρχος ζήτησε ενίσχυση του δυναμικού με έμπειρο προσωπικό

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  28/9/ 2017

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου, Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Ν. Γιαννόπουλο είχε χθες στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής.

Τον κο Γ. Γιαννόπουλο συνόδευαν τόσο ο Διοικητής όσο και ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Καλύμνου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας και λειτουργίας του Αστυνομικού τμήματος του νησιού μας, στο πλαίσιο των αυξημένων αναγκών  αστυνόμευσης που παρουσιάζει το νησί μας.

Ο κος Δήμαρχος τόνισε για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού στο τοπικό μας αστυνομικό τμήμα, με μόνιμο και έμπειρο προσωπικό.

Επεσήμανε ακόμα την χρησιμότητα ίδρυσης Τμήματος Ασφαλείας, το οποίο θα συμβάλει σημαντικά στην αποτελεσματικότερη λειτουργία της ήδη υπάρχουσας αστυνομικής δύναμης.

Στο θέμα αυτό άλλωστε, ο Δήμος μας  έχει ήδη εκδηλώσει και εγγράφως σε όλους τους αρμόδιους την πρόθεσή του να σταθεί υποστηρικτικά παραχωρώντας χώρο κατάλληλο για τη στέγασή του τμήματος.

                Τέλος, δηλώθηκε και από τις δυο πλευρές η αμοιβαία διάθεση για συνεργασία και στήριξη σε θέματα ασφάλειας, που αφορούν το νησί αλλά και την περιοχή μας γενικότερα, ενώ ο κος Δήμαρχος κλείνοντας τη συνάντηση παρέδωσε δώρα στον κο ταξίαρχο, σε ανάμνηση της επίσκεψης του στο νησί μας.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version