Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

«Όλα έτοιμα εγκαίρως, βιβλία & καθηγητές» (vd) Κύριο

Με τους καλύτερους όρους αρχίζει φέτος η νέα σχολ. χρονιά, τουλάχιστον

στο 1ο Γενικό Λύκειο Καλύμνου, όπως μας είπε ο δ/ντής κ. Νικόλας Κορφιάς σε συνέντευξη που μας παραχώρησε στο γραφείο του, το πρωί της 11ης Σεπτ., την πρώτη μέρα έναρξης λειτουργίας των σχολείων.

Τα βιβλία τα παρέλαβε ο κ. Κορφιάς μες στο καλοκαίρι και τα ετοίμασε για τη διανομή στους μαθητές την ημέρα του αγιασμού. Οι καθηγητές, επίσης, ήταν όλοι στις θέσεις τους πριν την έναρξη των μαθημάτων, ενώ ένας μικρός αριθμός καθηγητών που διδάσκουν μαθήματα επιλογής, όπως π.χ. τα Γαλλικά, θα διοριστεί μόλις δηλώσουν οι μαθητές τα μαθήματα επιλογής που προτιμούν και σχηματιστούν τμήματα – το ολιγότερο 10 μαθητών…

Αυτή η έγκαιρη τακτοποίηση των σχολείων σε βιβλία και καθηγητές εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, κατά τη δήλωση του δ/ντή κ. Κορφιά.

Με την ευκαιρία αυτή να σημειώσουμε ότι το Νικηφόρειο 1ο Γεν. Λύκειο Καλύμνου είχε εκπληκτική επιτυχία φέτος στον αριθμό των εισαχθέντων στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της Χώρας. Από τους 61 υποψηφίους πέτυχαν οι 58.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version