Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Γ. Μαύρος δηλώνει «παρών» για τις δημ. εκλογές Κύριο

Ο δημ. σύμβουλος κ. Γιώργος Μαύρος, επικεφαλής αντιπολιτευτικής μειοψηφίας

στο δημ. σ/λιο της Καλύμνου, κατέβηκε στην Κάλυμνο για καλοκαιρινές διακοπές και δήλωσε στην ΑΡΓΩ ότι θα είναι παρών στις προσεχείς δημ. εκλογές – οι οποίες θα γίνουν μετά από περίπου ενάμισι χρόνο.

Ο κ. Μαύρος είναι ιδρυτής της δημοτικής παράταξης «Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ αλλάΖΕΙ»,  κατέβηκε στον εκλογικό στίβο για πρώτη φορά στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές (2014) και κατέλαβε την θέση της τρίτης αντ/τευσης: δήμαρχος ο κ. Γ. Γαλουζής και επικεφαλής των αντ/σεων οι κ.κ. Γ. Μαστροκούκος, Δ. Διακομιχάλης, Γ. Μαύρος, Σ. Μαΐλλης.

Ο κ. Μαύρος τον τελευταίο περίπου ενάμισι χρόνο ήταν οικογενειακώς στην Αυστραλία – σημείωση: παρά την πολύμηνη απουσία του συνέχιζε να είναι δημ. σύμβουλος… προς «δόξαν» της σοβαρότητας όλων των παρατάξεων του δημ. συμβουλίου. 

Σήμερα ο κ. Γ. Μαύρος επανακάμπτει δυναμικός εξηγεί στην ΑΡΓΩ: «Ήρθα για λίγο στην Κάλυμνο, θα φύγω πάλι στην Αυστραλία, και θα επιστρέψω». Δηλώνει καθαρά ότι θα είναι εδώ και στις επόμενες δημ. εκλογές.

Η δήλωση του  αυτή διαψεύδει τις φήμες και καταρρίπτει τα σενάρια που τον ήθελαν να απέχει από τις επόμενες δημ. εκλογές.

Επίσης,  δεν σκοπεύει να συνεργαστεί προεκλογικά με άλλη παράταξη. Είναι αποφασισμένος να κατέβει αυτόνομα με την παράταξή του, την οποία φυσικά θα συντονίσει και αναθερμάνει κατά την παραμονή του στην Κάλυμνο, ώστε να είναι έτοιμος και πάλι, μετά από τους λίγους  μήνες της δεύτερης απουσίας στην Αυστραλία, να επιστρέψει έτοιμος για το μεγάλο αγώνα των εκλογών.      

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version