Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ακινησία το Ταχυ(!)δρομείο Καλύμνου Κύριο

Αλληλογραφία στα σπίτια δεν πάει, γιατί ταχυδρομικοί υπάλληλοι-διανομείς δεν υπάρχουν.

Απολύθηκαν οι συμβασιούχοι νέες συμβάσεις δεν… προβλέπονται.

Στα υπουργεία «συσκέπτονται». Ελπίζουμε μέσα στα θέματα που εξετάζουν να μην είναι η πλήρης… ιδιωτικοποίηση των ταχυδρομείων χάρη των «μεταρρυθμίσεων» που απαιτούν οι Ευρωπαίοι αφέντες της χώρας μας και ντόπιοι εκπρόσωποί τους.

Αν η κυβέρνηση θα επαναπροσλάβει συμβασιούχους, ένας… Θεός το ξέρει. Αυτό που βιώνει ο πολίτης ως «καθημερινότητα» είναι ότι πηγαίνει στο Ταχυδρομείο και ψάχνει μόνος του μες στις κούτες που έστησαν στους πάγκους του καταστήματος οι  υπάλληλοι και αν είναι… τυχερός μπορεί να βρει το λογαριασμό της ΔΕΗ (εγώ πήγα σήμερα, 26/6, και στάθηκα παντελώς «άτυχος»). Για τη λοιπή αλληλογραφία ούτε λόγος να γίνεται.

Λειτουργεί μόνο η υπηρεσία παραλαβής αλληλογραφίας και αποστολών, με μια υπάλληλο. Οι πολίτες στη δημόσια αυτή υπηρεσία της ακινησίας περίμεναν  τη σειρά τους περίλυποι αλλά και φουρκισμένοι.

Η κυβέρνηση λέει ότι έχει ξεκινήσει προ πολλού τις διαδικασίες για προσλήψεις 806 ατόμων στα ΕΛΤΑ στα ταχυδρομεία μέσω ΑΣΕΠ. Δίκαιο μεν το σύστημα ΑΣΕΠ, αλλά αυτό στην περίπτωση των ταχυδρομείων απαιτεί να έχουμε μεγάλη υπομονή, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς: έκδοση αποτελεσμάτων, ενστάσεις, κρίσεις των ενστάσεων, τελικός πίνακας κ.λπ.

Μέχρι τότε, Χάος και Ιδιωτικά Ταχυδρομεία. Η «καθημερινότητα του πολίτη» τραβάει την ανηφόρα – στην Αθήνα και σε άλλες μεγαλουπόλεις έχουνε και τους τεράστιους όγκους των σκουπιδιών μες στους δρόμους, λόγω της απεργίας των υπαλλήλων καθαριότητας.

Το τελευταία ανέκδοτο: «Η Κάλυμνος στο δρόμο της ανάπτυξης» - μια ζωή στους δρόμους σαν αδέσποτο και εγκαταλειμμένο αλάνι.     

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version