Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το παράρτημα των ΕΛΤΑ συνεχίζει να υπολειτουργεί Κύριο

Ο δήμαρχος στηρίζει την κινητοποίηση των υπαλλήλων

Δραματική η μείωση του προσωπικού, 4 αντί για 10 που απαιτούνται

*

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος 15 /6/ 2017

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, συμμετείχε σήμερα στην κινητοποίηση των υπαλλήλων του τοπικού παραρτήματος των ΕΛΤΑ, η οποία πραγματοποιείται λόγω της δραματικής μείωσης του προσωπικού του.

Σημειώνουμε ότι το τελευταίο διάστημα και παρά τις επανειλημμένες έγγραφες και προφορικές παρεμβάσεις του κου Δημάρχου - κατόπιν σχετικών οχλήσεων των υπαλλήλων- προς τους υπευθύνους των ΕΛΤΑ, το γραφείο της Καλύμνου συνεχίζει να υπολειτουργεί ουσιαστικά καθώς για την εξυπηρέτηση των πολιτών υπάρχουν 4 μόνο υπάλληλοι από 10 που ήταν παλιότερα.

Ο κος Δήμαρχος στέκεται υποστηρικτικά προς τον αγώνα των εργαζομένων για την ενίσχυση του τοπικού παραρτήματος των ΕΛΤΑ σε προσωπικό, όπως τους δήλωσε ο ίδιος, και υποσχέθηκε πως θα εντείνει τις παρεμβάσεις του προς την κεντρική διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Είναι απαράδεκτη η απαξιωτική αντιμετώπιση και ουσιαστική υποβάθμιση της εξυπηρέτησης ενός νησιού όπως είναι η Κάλυμνος, με 16.500 κατοίκους, που αποτελεί  κέντρο Επαρχίας, και με τουριστική κίνηση αυξημένη τους καλοκαιρινούς μήνες.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version