Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σύσκεψη στο Δήμο για πολιτ. εκδηλώσεις καλοκαιριού Κύριο

Συνεργασία με την περιφέρεια Ν. Αιγαίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος 1 /6/ 2017

 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιω. Γαλουζής με τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο για τον Πολιτισμό κο Κάλλιστο Διακογεωργίου, για θέματα που αφορούν τη διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Έπαρχος Καλύμνου κος Γ. Θεμέλαρος, από την πλευρά του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κος Μ. Ρήγας και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού κος Γ. Διαμαντής, ενώ εκ μέρους του Συλλόγου Καλυμνίων Ρόδου παρευρέθηκε η Πρόεδρος κα Μαρία Βάλλα.

Ο κος Διακογεωργίου δήλωσε εκ των προτέρων την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου μέσω των αρμοδίων υπηρεσιών, και μέσω του Επαρχείου Καλύμνου, στη συν-διοργάνωση αλλά και οικονομική υποστήριξη των εκδηλώσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν το προσεχές καλοκαίρι.  

Στη συνέχεια τέθηκαν λεπτομερέστερα οι βάσεις για τον προγραμματισμό των δράσεων –εκδηλώσεων, που αφορούν το πολιτιστικό καλοκαίρι 2017, τη Συνάντηση των Ομογενειακών Συλλόγων του εξωτερικού και εσωτερικού, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός του Ιουλίου, όσο και για το Αναρριχητικό φεστιβάλ.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version