Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πανελληνιονίκες στίβου & παράγοντες στο δήμαρχο

Την Παρασκευή 12/5/17, 1μμ, ο δήμαρχος κ. Γ. Γαλουζής δέχτηκε στο γραφείο του

τους πανελληνιονίκες μαθητές λυκείου Καλύμνου, Μαρία Μαγκούλια (σφαίρα) και Αντώνη Ρούσσο (δρόμοι), οι οποίοι διακρίθηκαν στους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες λυκείων, και τους προπονητές του ενοποιημένου συλλόγου «Ένωση Καζώνη –Καλύμνου 2000», στον οποίο ανήκουν είναι οι εν λόγω αθλητές, τους κ.κ. Ξεν. Κουτελλά, Νικ. Κορφιά, Χαρ. Πλάτση, τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γεω. Ρούσσο. Παρών ήταν και ο αντ/ρχος κ. Γεω. Ψαράς.

Τους αθλητές συγχάρηκαν ο κ. δήμαρχος και όλοι οι προαναφερόμενοι, ενώ και οι αθλητές μίλησαν για τη σημασία και αξία του μαθητικού αθλητισμού.

Η ΑΡΓΩ συγχαίρει θερμά του αθλητές για τις επιτυχίες τους καθώς και τους  προπονητές για το έργο τους.

*

Μια φιλική συμβουλή: οι παράγοντες των σωματείων να προσέξουν την υπερβολική δημοσιότητα των αθλητών τους, για δύο λόγους: Α) Τα παιδιά πρέπει πρώτα-πρώτα να μένουν προσηλωμένα στα μαθήματά τους, αφού και οι δύο τελειώνουν φέτος τη Β΄ λυκείου και θα μπούνε στην τελική ευθεία για τις πανελλαδικές εξετάσεις του χρόνου τέτοια εποχή. Β) Ως αθλητές  από την μεγάλη προβολή και υπερένταση κινδυνεύουν να «καούν», όπως λένε στον αθλητισμό, στα πρώτα βήματα της αθλητικής τους πορείας.    

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Πολυμέσα

Argo Kalymnos