Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απάντηση της δημ. Αρχής στην αξ. αντ/τευση – Γ. Μαστροκούκο Κύριο

«Υπάρχει απόφαση του δημ. σ/λίου για τις ιχθυοκαλλιέργειες -

Το πρόβλημα μας το κληροδότησαν οι προηγούμενες δημ. αρχές»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  11/5/ 2017

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λυπούμαστε με την μικροπολιτική που ασκεί ο κος Γ. Μαστροκούκος στο θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών.  Δυστυχώς ο κος Γ. Μαστοκούκος είχε -ως φαίνεται- χρόνο να συντάξει και να δημοσιεύσει δελτίο τύπου, ενώ δεν του βρέθηκε χρόνος να διαβάσει και να εκφέρει άποψη για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που του κοινοποιήθηκε από χθες το πρωί .

Η Δημοτική Αρχή, με σεβασμό στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου κινείται με ομόνοια και ενότητα και πάντα σε συνεργασία με τους επίσημους φορείς των ψαράδων μας αλλά και του τουρισμού, για την επίλυση αυτού του σοβαρού θέματος, που μας κληροδότησαν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version