Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο δήμαρχος με την Ομάδα Προβλ/σμού Σ. Καρπάθιου Κύριο

Για θέματα καθημερινότητας, περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  5/5/ 2017

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε στις 2/5/2017 και ώρα 7.00μμ στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου, ευρεία σύσκεψη του Δημάρχου Καλυμνίων κου Ιωάννη Αντ. Γαλουζή με την Ομάδα Προβληματισμού Εισήγησης & Προώθησης Περιβ/κών και Πολιτιστικών θεμάτων», της οποίας επικεφαλής είναι ο συμπατριώτης μας ιατρός κος Σακ. Καρπάθιος.

Στη συνάντηση  συμμετείχαν εκ μέρους του Δήμου και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τηλιακός Σακελλάριος -με την παράλληλη ιδιότητά του ως Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου- καθώς και ο κος Μικές Ρήγας με την παράλληλη ιδιότητά του ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Επίσης ως μέλη της επιτροπής παρευρέθηκαν οι συμπατριώτες μας Μ. Ψαρομπάς, Ρείση Νίκη,  ο πατέρας  Αμφιλόχιος Σακαλλέρος, και εκ μέρους των τοπικών αρχών, ο Διοικητής του Α.Τ. Καλύμνου κος Κων/νος Δάσκαλος και  ο Υπολιμενάρχης κος Θ. Τσαγκάρης εκπροσωπώντας τη Λιμενική Αρχή.

Στη συνάντηση με την Ομάδα Προβληματισμού, η οποία έχει ρόλο εισηγητικό προς το Δήμαρχο και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου, εξετάσθηκαν θέματα που αφορούν την καθημερινότητα της Καλύμνου, όπως η ανεξέλεγκτη και παράνομη στάθμευση, το έντονο πρόβλημα ηχορύπανσης καθώς και οι γενικότερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η εφαρμογή τους, κυρίως στους κεντρικούς οδικούς άξονες του νησιού μας.

Σημειώνεται τέλος ότι στη σύσκεψη αποφασίστηκε -μεταξύ άλλων- ότι από το προσεχές Σάββατο 6/5/2017 θα ισχύουν πλέον και επίσημα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις απαγόρευσης της στάθμευσης -όπως αυτές έχουν ανακοινωθεί από την αρμόδια  Λιμενική Αρχή Καλύμνου- και θα επιβάλλονται  πλέον αμετάκλητα  τα ανάλογα χρηματικά πρόστιμα.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos