Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Τι γίνεται με τις μηχανές του ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ»; Κύριο

Γ. Μαστροκούκος: «αντί απαντήσεων αοριστολογίες, πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως  ειρημένοι»

 

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ:ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                    

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 26/04/2017

ΠΡΟΣ: 1)Δήμαρχο Καλυμνίων κ. Γαλουζή Ιωάννη

             2) ΑΝΕΚ

             3) ΜΜΕ

Θέμα: «ΕΠΙΣΤΟΛΗ»

Κ. Δήμαρχε,

Τα συμβάντα   στο πλοίο του Δήμου μας, ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ, είναι πρωτόγνωρα, ακραία και αποκαλυπτικά.

Το πλοίο μας, έφυγε από την Κάλυμνο ,τον Δεκέμβρη του 2016, για προγραμματισμένη συντήρηση των μηχανών του, και από τότε έως και σήμερα, όχι μόνο δεν επέστρεψε στο νησί ,αλλά  εξακολουθεί να βρίσκεται στον Πειραιά με ανοιχτές μηχανές.

Κατά την διάρκεια των πρώτων μηνών και μετά από ερωτήματα που θέταμε τόσο προφορικώς όσο και γραπτώς , για  τι συμβαίνει με πλοίο μας και  γιατί υπάρχει  τέτοια μεγάλη καθυστέρηση, οι απαντήσεις  που λαμβάναμε εκ μέρους της Διοίκησης , δια των ΜΜΕ, ήταν πάντα επιθετικές , προσβλητικές, απέναντι σε θεσμούς και ανθρώπους  και με ανεξήγητο παραληρηματικό λόγο .Για το αντικείμενο του θέματος καμία απάντηση, καμία  ενημέρωση.

Μετά την οριστική ανακοίνωσή σας, ότι το πλοίο έφυγε τελικά από τον Πειραιά και ταξιδεύει προς Κάλυμνο, ότι η επισκευή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αφού περιλούσθηκαν αναλόγως  οι ερωτώντες για την τύχη του πλοίου μας, πληροφορηθήκαμε ότι το σκάφος επέστρεψε εκ νέου στον Πειραιά, με τις μηχανές στο «Χέρι».

Τι είδους επισκευή είναι αυτή , ποιός ευθύνεται για αυτήν την κατάσταση, ποιός ευθύνεται για τα διαφυγόντα κέρδη, ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό ,είναι μόνο μερικά ερωτήματα που θα απαντηθούν.

Κύριε δήμαρχε,

Επειδή ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ  κ. Διαμαντής Ιωάννης, στην τελευταία τηλεφωνική του παρέμβαση, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΙΓΑΙΟ ΤV και στην εκπομπή Εν Καλύμνω, αντί απαντήσεων στα ανωτέρω ερωτήματά  μας, με υπεκφυγές, αοριστολογίες και «ατακτοποίητη σκέψη», ως «πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως  ειρημένοι», απέφυγε με έντεχνο τρόπο το θέμα και ασχολήθηκε με «περί παντός του επιστητού»

Επειδή ο τεχνικός σύμβουλος σας, στην ίδια εκπομπή, μας ανακοίνωσε ότι οι μηχανές  πάσχουν (μεταφορικά ) από μια σπάνιας μορφής αρρώστια, που ψάχνουν εβδομάδες  για να την διαγνώσουν,

Επειδή το ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Καλυμνιακού Λαού

Επειδή έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να γνωρίζουμε ,τι ακριβώς συμβαίνει με το πλοίο μας,

Παρακαλούμε, κ. δήμαρχε, να μεταβούμε άμεσα στον Πειραιά, εσείς  ,ένα στέλεχος της Παράταξής μας ,συνοδευόμενοι από  έμπειρο μηχανικό , για να διαπιστώσουμε από κοντά και εμείς, τι γίνεται τελικά με τις μηχανές του πλοίου μας. Νομίζουμε  ότι είναι μία πρόταση άμεσα υλοποιήσιμη.

Για την Παράταξη

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

 

ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΥΓ. Τα έξοδα μετακίνησης των μελών της παράταξής  μας, δεν θα τα επιβαρύνουν το Δήμο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version