Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιτυχίες Καλύμνιων μαθητών στο στίβο

 Μαγκούλια Μαρία στην σφαιροβολία,  Ρούσσος Αντώνης στα 400 μ.

ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της Β Φάσης του Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου Λυκείων 2017 , που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά στην Αθήνα συμμετείχαν από την Κάλυμνο 2 αθλητές μας , και οι δύο του Νικηφορείου 1ου Γενικού Λυκείου Καλύμνου

  1. Η Μαγκούλια Μαρία στην σφαιροβολία μαθητριών (3Kg)
  2. Ο Ρούσσος Αντώνης στα 400 μ μαθητών

Και οι δύο αθλητές μας κατάφεραν να προκριθούν στους Τελικούς του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου Λυκείων που θα γίνει στην Πάτρα τον επόμενο μήνα μαζί με άλλους 10 συναθλητές τους από την Ελλάδα και τον πρωταθλητή Κύπρου στο κάθε αγώνισμα. Ο όμιλος που αγωνίσθηκαν περιελάμβανε τις περιοχές: Αιγαίο , Πειραιάς – Νησιά Σαρωνικού και Βοιωτία.

Η Μαγκούλια Μαρία (ήδη πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία της τα 3 τελευταία χρόνια και κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ με 17.32 από το 2016 αλλά και 6η στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Κορασίδων που έγιναν πέρυσι στην Τιφλίδα , στην σφαιροβολία 3Kg) βγήκε 1η στον όμιλό μας και πανελληνίως  και προκρίθηκε εύκολα με βολή 15.66 όπως άλλωστε αναμενόταν και με μεγάλη διαφορά από τις άλλες συναθλήτριές της. Η βολή αυτή είναι και η καλύτερη Πανελληνίως της Β φάσης στο φετινό Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα μετά το 16.04 της ίδιας στην Α Φάση που την κατατάσσει 2η παγκοσμίως για το 2017 έως και σήμερα.

Ο Ρούσσος Αντώνης (πρωταθλητής Ελλάδας στα 300 μ παμπαίδων 2015 , 1ος στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες 2016 στα 400 μ Ανδρών , Νέων , Εφήβων και Παίδων , 6ος στον περσυνό τελικό των 400 μ του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου(50.68) , και πρωταθλητής Δωδεκανήσου , πριν λίγες μέρες  στο φετινό Σχολικό Πρωτάθλημα Δωδεκανήσου (51.62) ) μετά τον περσυνό τραυματισμό του , βγήκε 2ος στον όμιλό μας και προκρίθηκε με χρόνο 51.75 και 21 εκατοστά του δευτερολέπτου διαφορά από τον 1ο  (Πειραιάς)   και κατετάγη τελικά ως 6ος καλύτερος χρόνος αυτής της φάσης Πανελληνίως

Συγχαίρουμε και τα δύο παιδιά μας , μαθητές του Νικηφορείου 1ου Γενικού Λυκείου Καλύμνου και αθλητές του συλλόγου μας , αλλά και το σχολείο τους και προσωπικά τους προπονητές τους: τον Κουτελλά Ξενοφώντα , προπονητή της Μαρίας Μαγκούλια και τον Νικόλαο Κορφιά , προπονητή του Αντώνη Ρούσσου και Διευθυντή του Σχολείου τους ,  που έκαμαν όλοι μαζί περήφανη ξανά την Κάλυμνο και τους ευχόμαστε την καλύτερη δυνατή συνέχεια.

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version