Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Ευχαριστίες συγγραφέα Στέλιου Χαλκίτη

Φίλες και φίλοι, θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε να παραβρεθείτε

το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στην παρουσίαση του νέου μου βιβλίου «De Profundis, Αναμάρτητοι Έρωτες». Εκτός από τους Θεσσαλονικείς που κατέκλυσαν το αμφιθέατρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους μπήκαν στον κόπο να βρεθούν κοντά μας ταξιδεύοντας από Κάλυμνο, Αθήνα, Κρήτη, Ρόδο, Καλαμάτα, Κοζάνη και Καβάλα.

Επίσης, ευχαριστώ τις εκλεκτές προσωπικότητες..., τους παρουσιαστές του βιβλίου μου, που παρουσίασαν σε βάθος και έκταση το περιεχόμενό του, τις προεκτάσεις που λαμβάνει και τους προβληματισμούς που θέτει, τον κ. Ιωάννη Καζάζη, ομ. Καθηγητή Κλασικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ., Πρόεδρο στο Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, την κ. Ζαΐρα Παπαληγούρα, Καθηγήτρια Ψυχολογίας του Α.Π.Θ., την κ. Ευγενία Παπαδοπούλου, Πρόεδρο Πρωτοδικών Διοικητικών Δικαστηρίων – Πρόεδρο της Ομάδας Εργασίας Φορολογικού Δικαίου της Ένωσης Ευρωπαίων Διοικητικών Δικαστών και την κ. Μαρία Κομπατσιάρη, Εικαστικό, την ψυχή της παρουσίασης, τη συντονίστρια κ. Θεοδώρα Λειψιστινού, Φιλόλογο – πρ. Πρόεδρο του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου και την πανταχού παρούσα επιμελήτρια των βιβλίων μου κ. Μαρία Τριανταφυλλίδου, Αρχιτέκτονα Μουσειολόγο. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version