Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το δελτίο τύπου της Πυρ/κής Κω δείχνει τη γύμνια μας Κύριο

Για την έκρηξη και την πυρκαγιά σε σπίτι της Καλύμνου (18/2/17), στο κέντρο

της ενοποιημένης Πόθιας-Χώρας (παρακαλώ!),  μάς ενημερώνει με δελτίο τύπου (δ.τ.- 18/2/17) η Πυροσβεστική Υπηρεσία (Π.Υ.) Κω!  Μεγάλο χάλι της Καλύμνου! Δε λέμε μόνο ότι δεν έχει Πυροσβεστική για να κατασβήσει μια πυρκαγιά, αλλά ούτε καν ένα δελτίο τύπου δεν μπορεί να βγάλει αυτό το νησί. Γι’ αυτό που συμβαίνει μες στα πόδια μας, μας ενημερώνει η Κως και η Κως διενεργεί ανακρίσεις! 

Φάγαμε 22 χρόνια φλυαρίας περί Πυροσβεστικής, το αποτέλεσμα ένα μεγάλο μηδενικό. 8 χρόνια δημαρχίας Διακομιχάλη + 8 χρόνια δημαρχίας Ρούσσου + 4 χρόνια ξανά Διακομιχάλη + 2,5 χρόνια Γαλουζή, σύνολο 22 χρόνια… plus, δεν αξιώθηκε αυτό το νησί να αποκτήσει επιτέλους έστω ένα κλιμάκιο πυροσβεστικής.

Μετά το αεροδρόμιο της περιπέτειας των 25 ετών (αν δεν κάνω λάθος), άλλων τόσων χρόνων του λιμανιού, ο ΧΥΤΑ του ατέλειωτου «ανταρτοπόλεμου», προστέθηκε ένας άλλος άθλος της Καλύμνιου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Έχουμε, αλλά… μένει στην Κω! Τελικά, σε πολλά θέματα «ανήκουμε εις την Κω».

Δε γίνεται να μη νιώθει ντροπή ένας Καλύμνιος όταν διαβάζει ένα τέτοιο δ.τ.  τύπου της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω. Είναι ένα δ.τ. που δείχνει τη γύμνια μας.

Η ανάπτυξη της Καλύμνου δουλεύεται στις συνεντεύξεις, στην TV, στις «πολιτιστικές» παράτες και στα τουριστικά ταξιδάκια των αρχόντων μας ανά τις ηπείρους.      

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version