Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στη Γραμματεία Νησ. Πολιτικής η Μ. Αγγέλου των ΑΝΕΛ Κύριο

«Δυο Δωδεκανήσιοι στη Νησιωτική Πολιτική»

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 

4-2-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής των  

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ η Μαρία Αγγέλου»

Το βράδυ της Παρασκευής ανακοινώθηκαν οι γραμματείες των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως προέκυψαν μετά τις τελευταίες εσωκομματικές διαδικασίες. Στην νεοσυσταθείσα Γραμματεία Νησιωτικής Πολιτικής επικεφαλής τέθηκε η Μαρία Αγγέλου, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και μέχρι προσφάτως Αναπληρώτρια Γραμματέας Τουρισμού.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ονόματος της έκανε την παρακάτω ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος μου, Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με εμπιστεύονται και μάλιστα για άλλη μια φορά με εμπιστεύονται στα δύσκολα. Η ευθύνη της νέας τοποθέτησής μου είναι ιδιαιτέρως μεγάλη. 
Η νησιωτική πολιτική παρά την κατοχύρωσή της συνταγματικά, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν λαμβάνει της αντιμετώπισης που της αρμόζει. Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, βέβαια, ήταν πάντα σημαία, κι αν οι δύσκολοι καιροί δεν μας επέτρεψαν να υλοποιήσουμε κάποιους στόχους είμαστε εδώ και θα δουλέψουμε όσο το δυνατόν για τον επαναπροσδιορισμό και την υλοποίηση τους.
Ευτυχώς την ίδια άποψη θεωρώ πως συναντά κανείς και στους κόλπους της κυβέρνησης κάτι που έχει αποδειχτεί με την δημιουργία υφυπουργείου Νησιωτικής Πολιτικής υπό τον Νεκτάριο Σαντορινιό και τη δουλειά που ήδη παρουσιάζει. Δυο Δωδεκανήσιοι λοιπόν στην νησιωτική πολιτική, κίνηση που μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι από τα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης. 
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον νέο Γενικό Γραμματέα, Ευθύμιο Δρόσο, τον Γραμματέα Οργανωτικού και Περιφερειακών Οργανώσεων, Κώστα Κίγκα και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής τον κάθε ένα προσωπικά για την στήριξη τους. Θεωρώ ότι η συνεργασία μας θα αποδειχτεί και στην συνέχεια άψογη. Να ευχηθώ τέλος και στους συναδέλφους που ανέλαβαν τις υπόλοιπες γραμματείες καλή επιτυχία».

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos